BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.441,23
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan Kayseri Şehir Hastanesinin açılışında konuştu

Kayseri Şehir Hastanesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Türkiye'nin 15 yılda nereden nereye geldiğini sizler zaten biliyorsunuz, bu kalkınma hamlesinin kesintiye uğramasına fırsat vermeyin'' dedi.

Abone ol

Kayseri Şehir Hastanesi'nin açılışında konuşarak Kayserililere seslenen Erdoğan, ''Biz bu hastaneleri Kılıçdaroğlu için de yaptık. Bu hastaneyi herkes kullanabilir. Şu ana kadar açılan şehir hastaneleri arasında en büyüğü. Kayseri sadece üretimin değil, sağlığında merkezi oluyor.'' ifadesini kullandı

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

Erdoğan 24 Haziran'ın önemine dikkat çekerek ''Kayserili vatandaşlarımız partisine sahip çıktı, güçlü destek verdi. 16 Nisan oylamasında yüzde 68 ile destek verdi. Bunu yeni bir rekor ile taçlandırmamız gerekiyor. Benim bildiğim Kayserili hiçbir işini yarım bırakmaz, şansa tesadüfe bırakmaz'' diye seslendi.

''Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tüm kurum ve unsurları ile devreye alıyoruz. Daha şimdiden birileri bu hakkınızı elinizden almaya çalışıyor. İkballerini ve koltuklarını eski köhne sistemin boşluklarına borçlu bu kesimler, milleti mümeyyiz olarak görmüyor ancak bilmiyorlar eski hal muhal, yeni hal bunlar için ya izmihlal.

KILIÇDAROĞLU İÇİN DE YAPTIK

''Parlementoda güçlü bir grubumuz olmazsa zayıf kalırız'' diyen Erdoğan ''bunlara parlamentoda da cumhurbaşkanlığı makamında da gereken dersi vereceğiz'' dedi.

Erdoğan ''Biz bu hastaneleri Kılıçdaroğlu için de yaptık. Bu hastaneyi herkes kullanabilir. Şu ana kadar açılan şehir hastaneleri arasında en büyüğü. Kayseri sadece üretimin değil, sağlığında merkezi oluyor.'' ifadesini kullandı

GERİ GETİRİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL

Ülkenin ve milletin geleceği için tek bir proje dahi ortaya koyamayanlar, bakıyorsunuz seçimlerde eski Türkiye'yi geri getirmekten, eski sisteme geri dönmekten bahsediyorlar.

Türkiye artık geri döndürülemez bir yola girmiştir. On yıllardır sorun, kriz ve kaos üreten mevcut yapının devam etmesi veya geri getirilmesi mümkün değildir.