BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.443,19
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Samsun ve Ordu’nun bazı ilçeleri için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bugün 13.45’e kadar Samsun’un Terme, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçeleriyle Ordu’nun Ünye ilçesinde
yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Yerel dolu yağışı, ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

MARMARA:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

EGE:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Salı) kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı, kuzey ve doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, Yozgat, Sivas ve Çankırı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı, yer yer çok bulutlu, Kastamonu, Karabük, Bartın ve Sinop ile yarın (Salı) Bolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sinop ve İnebolu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun ve Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU:Bölgenin kuzey ve doğusu parçalı, yer yer çok bulutlu, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı, az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; zamanla bölgenin batı kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.