BIST 9.814
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.457,77
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden önemli uyarı

Metroroloji Genel Müdürlüğü yurtta beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı İşte bölge bölge sıcaklıklar...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelinde azalacak sıcaklıklara karşı uyardı.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdumuzun büyük bölümünde aralıklarla görülecek yağışların, Edirne, Kırklareli, Adana, Osmaniye, Eskişehir, Bolu, Bartın ve Karabük çevreleri ile Antalya şehir merkezinde kuvvetli, Antalya'nın doğu ilçelerinde (Serik, Alanya, Gazipaşa, Manavgat, İbradı, Gündoğmuş, Side) aşırı olması bekleniyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Edirne ve Kırklareli ile Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya ve Bolu, Kastamonu ve Karabük'ün yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olacak. Yağışların Edirne ve Kırklareli çevrelerinde sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı (Karayel), doğusunda güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Manisa, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli, Aydın ve Muğla çevreleri yağışlı geçecek. Yağışların yağmur ve sağanak, Afyonkarahisar ve Kütahya'nın yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgar; Ege kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Antalya il merkezi ile Adana ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli, Antalya'nın doğu ilçelerinde (Serik, Alanya, Gazipaşa, Manavgat, İbradı, Gündoğmuş, Side) aşırı olması bekleniyor. Rüzgar; Antalya çevrelerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam saatlerinde Eskişehir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; bölgenin güney ve doğusunda güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların yağmur ve sağanak, Bolu, Kastamonu ve Karabük çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Bolu, Bartın ve Karabük çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Amasya, Tokat ve ilk saatlerde Trabzon çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari ve Şırnak çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.