BIST 10.092
DOLAR 32,35
EURO 34,66
ALTIN 2.409,15
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden İstanbullulara uyarı!

Meteoroloji uyardı. İstanbul yeni haftaya sisli başladı. İşte yurtta hava durumu...

Abone ol

İstanbul'da, öğle saatlerine kadar sisin etkili olması bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul'da görülen sis, sabah saatlerinde de devam edecek.

Tahminlere göre, sis, öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

Deniz ve hava ulaşımında aksamalar, görüş mesafesinde düşme gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre, yurdun iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri ile Isparta'nın Yenişarbademli, Aksu ve Sütçüler, Antalya'nın İbradı, Akseki ve Gündoğmuş, Mersin'in Mut ve Gülnar, Konya'nın Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Hadim ve Taşkent ilçeleri ile Karaman'ın Ermenek ilçesinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında yer yer sis hadisesi bekleniyor.

SİS UYARISI

Marmara'nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (deniz ve hava ulaşımında aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Isparta'nın Yenişarbademli, Aksu ve Sütçüler, Antalya'nın İbradı, Akseki ve Gündoğmuş, Mersin'in Mut ve Gülnar ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla güney kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Konya'nın Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Hadim ve Taşkent ilçeleri ile Karaman'ın Ermenek ilçesinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, iç kesimlerinin öğle saatlerinde yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarında yer yer sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-05-06,-08.52.48.png

ekran-resmi-2013-05-06,-08.52.54.png

ekran-resmi-2013-05-06,-08.53.01.png