BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden aşırı sıcak sonrası serinleten haber

ANKARA, İzmir, Edirne ve Diyarbakır başka olmak üzere bir çok il aşırı sıcakla yanıyor. Son hava durumu raporu ise müjdelerle geldi. İstanbul, Balıkesir. Bursa, Denizli, Manisa başta olmak üzere haftasonu yağmur geliyor. İşte serinleten hava durumu tahmini.

Abone ol

TÜRKİYE aşırı sıcak bir hafta yaşıyor. Son hava durumu tahminine göre sıcaklık mevsim normallerinin 5 ile 7 derece üstüne çıktı. Aşırı sıcaklar bugün 30 ilde etkili oluyor. Meteoroloji yayınladığı son hava durumu tahmini ile bu illeri uyardı. İşte bugün aşırı sıcakla ısının 35 derecenin üstüne fırladığı illerin listesi:

Ankara, İzmir, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Burdur, Antalya, Isparta, Konya, Çankırı, Adana, Kilis, Osmaniye, Maraş, Adıyaman, Gaziantep, Şanlı Urfa, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl.

Son hava durumu tahmini yağmur geliyor
Yarın için Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır illeri için yağmur müjdesi var. İstanbul, Ankara ve İzmi'in 5 günlük hava durumu raporu da yağmur haberiyle geldi. İlinizin hava durumu raporuna aşağıdaki habere tıklayıp oluşabilirsiniz.

Sevindirecek hava durumu! Yağmur geliyor tarihi de belli