BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.472,20
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden 6 il için kritik uyarı!

Meteoroloji son tahminleri yaptı. Şiddetli yağış devam edecek. Özellikle 6 ilde bugün yoğun yağış bekleniyor.

Abone ol

İNTERNETHABER - Haziran ayında bahar yağmurları ile buluşan Türkiye, haftasonunu da yağışlı geçirecek.

Yağışlar İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Balıkesir'de kuvvetli olacak. Meteoroloji sele karşı uyarı yaptı.
yağmur.jpg
İşte bölgelerin son hava raporu;

MARMARA:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çorlu, Çerkezköy ile Bursa ve Balıkesir'in kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE:Parçalı ve çok bulutlu, Afyon ile öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ:Parçalı zamanla batısının çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur ile Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı zamanla çok bulutlu, Ankara ile öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğusu ile Konya çevrelerinin kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, Zonguldak ile öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Düzce çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinin, gece saatlerinde Gümüşhane ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-06-15,-09.34.06.png

ekran-resmi-2013-06-15,-09.34.17.png

ekran-resmi-2013-06-15,-09.34.24.png