BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.412,56
HABER /  MAGAZİN

Meryem'in sevgilisi bakın ne sanıyormuş?

Babasının Meryem Uzerli'ye "sen bebeği doğur ben nüfusuma alırım" demesinin ardından baba Can Ateş konuşmaya başladı.

Abone ol

İşadamı Can Ateş, ayrıldığı sevgilisi Meryem Uzerli’nin hamileliği hakkındaki suskunluğunu bozdu, “Üstüme düşen sorumlulukların bilincindeyim” dedi. Ateş, Uzerli'nin hamileliğinden haberi olduğunu söyleyerek, "Aldıracağını düşünmüştüm" diye konuştu.

Can Ateş, bebeğine hamile olan Meryem Uzerli’yle ilgili suskunluğunu bozdu.

Üç aylık hamile olan oyuncuyla ilişkilerini iki ay önce noktaladıklarını belirten işadamı, Uzerli’nin bebeği dünyaya getirme kararının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

"SORUMLULUĞUMU YERİNE GETİRECEĞİM"

Ateş, dün de bir basın açıklaması yaparak ‘sorumluluklarını yerine getireceğini’ duyurdu:

"Benim için yaşadığım ilişkiler her zaman çok önemli ve değerlidir. Muhakkak ki, herkesin kendine göre haklı sebepleri olsa da, ilişki süresince, iyi-kötü tüm yaşananların özel kalması gerektiğine inanıyorum. Meryem ile yaşadığımız ilişki de, benim için her zaman özel ve güzel kalacaktır.

Yaşadığım bu ilişkiyle ilgili olarak, bundan sonrasında üstüme düşen sorumlulukların tabii ki bilincindeyim. Tüm dileğim, yaşanan bu süreçte, birbirimize karşı olan saygı ve olgunluğumuzu korumaya devam etmek.”

MERYEM'İN BABASI SAHİP ÇIKTI

Can Ateş’in bebeği istemediği iddiasının basına yansımasının ardından, babası Hüseyin Uzerli’nin Meryem Uzerli’ye "Sen istiyorsan bebeği doğur, Can nüfusuna almazsa ben alırım" dediği öne sürülmüştü.

"ALDIRACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM"

Can Ateş, Hürriyet’e yaptığı açıklamada “Biz Meryem’le ayrılalı iki ay oldu. Hamileliğinden tabii ki haberim vardı. Ama ben bebeği aldıracağını düşünmüştüm” dedi.




MERYEM UZERLİ'DEN BOMBA İTİRAFLAR

Bugün Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuşan Meryem Uzerli, Türkiye'den neden kaçtığını anlattı. (Meryem Uzerli OKUMAK İÇİN TIKLAYIN)

meryem-uzerli-ben-salağim.jpg

MERYEM UZERLİ NEREDE HAMİLE KALDI?

MUHTEŞEM Yüzyıl”ın Hürrem’i olarak ünlenen ve geçtiğimiz mayıs ayında “tükenmişlik sendromu” yaşadığı gerekçesiyle diziden ayrılıp Almanya’ya dönen Meryem Uzerli’nin hamile olduğu haberi magazin dünyasına bomba gibi düştmüştü.

İşadamı Can Ateş’le ilişkisini kısa süre önce noktalayan ve bekar bir anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncuyla ilgili en merak edilen konu ise hamileliğinin zamanı oldu: Ünlü oyuncu bebek beklediği için mi Almanya’ya dönmüştü, yoksa döndükten sonra mı hamile kalmıştı?

ALMANYA'DA HAMİLE KALMIŞ

Meryem Uzerli, “Muhteşem Yüzyıl” setini bırakıp ülkesine döndüğünde Can Ateş de sevgilisini yalnız bırakmamış, onunla birlikte Almanya’ya gitmişti. Ünlü oyuncu, işte o dönemde hamile kaldı, kısa bir süre sonra da bebek beklediğini öğrendi.

SEVGİLİSİ ÇOCUĞU ÖĞRENİNCE TERKETTİ

İddiaya göre çiftin arasını bozan da bu hamilelikti. Uzerli bebeği dünyaya getirmek isterken, ilk evliliğinden bir oğlu olan Ateş bu konuya sıcak bakmadı. Bebek konusunda anlaşamayan ikili, ilişkilerini bitirmeye karar verdi.

meryem-uzerli-can-ateşten-hamile.jpg