BIST 9.984
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.434,66
HABER /  GÜNCEL

Merve Yurdakul kimdir Kısmetse Olur kızı tanıdık çıktı

Merve Yurdakul Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarından biri. Peki kimdir Merve Yurdakul daha önce izleyici onu hangi programdan hatırlıyor?

Abone ol

Kısmetse Olur yeni yarışmacıları arasında gelinler evinden Merve Yurdakul dikkat çekiyor. Peki kimdir Merve Yurdakul aslen nereli, ne iş yapıyor instagram hesabında neler var?

Merve Yurdakul ismini izleyici daha önceki katıldığı programlardan hatırlayacak.

Ekrandaki yarışma programlarını dolaşan Merve Yurdakul bundan önce Anaocağı yarışmasına dahil olmuş. Merve Yurdakul'un geçmişinde moda yarışması da bulunuyor. Bugün Ne Giysem yarışmasında boy gösteren Merve Yurdakul dişe dokunur bir başarı elde edememiş.

Merve Yurdakul şimdi de şansını Kısmetse Olur programında deniyor. Cast ajansı ürünü olan Merve Yurdakul ekran geçmişi ile izleyicinin samimiyet testini geçmekte zorlanacak.

MERVE YURDAKUL NE İŞ YAPIYOR?
1986 doğumlu olan Merve Yurdakul'un meslek hanesinde modellik yazıyor. Bir kaç dizi ve klipte rol alan Merve Yurdakul Kısmetse Olur'un cast ürünü isimlerinden.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI

Bugün başlayan Kısmetse Olur 2. sezonu yeni yarışmacıları arasında birinci sezondan iki isim bulunuyor.

Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle :

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı

Kısmetse Olur yeni sezon gelin adayları arasında ise eski sezondan isim bulunmuyor. Melis Buse Betkayan ile Ceyda Kırıcı'nın olacağı iddia edilmişti. Ancak açıklanan kadroda bu isimler yer almadı.