BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,83
ALTIN 2.398,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mersin İdmanyurdu'nda büyük sevinç

Kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u tek golle geçen Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda büyük sevinç yaşanıyor.

Abone ol

Kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u tek golle geçerek haftayı üç puan ile kapatan Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda büyük sevinç yaşanıyor.

Adanaspor karşısında alınan bir puanın ardından, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında elde edilen 1-0'lık galibiyetin sevindirici olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, takım olarak sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Adanaspor karşısında alınan bir puanın ardından, ikinci maçlarında 3 puan alarak puanlarını 4'e çıkardıklarını ifade eden Kahramanlı, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında çok iyi oyun ortaya koymamalarına rağmen alınan 3 puanın sevindirici olduğunu söyledi.

Sezon başında ilk 6'yı hedeflediklerinin ifade eden Kahramanlı, "Bu hedefimize ulaşabilmemiz için sezon başından itibaren her maçtan puan almamız gerekiyor. Bu bilinçle futbolcularımızın ileri günlerde etkili oyunlarını, güzel puanlarla süsleyeceklerine inanıyorum." diye konuştu.