BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Evlenme teklifini öyle bir yerde yaptı ki

Bodrum'da denizin 20 metre dibindeki sürpriz teklifle şaşkına dönen genç kız, gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol

Ankaralı dalış eğitmeni Ümit Can Kaya (27), 4 yıl önce Bodrum'da dalış yaparken tanıştığı sevgilisi Burcu Arslan'a (29) su altında sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Bodrum'da denizin 20 metre dibindeki sürpriz teklifle şaşkına dönen genç kız, gözyaşlarını tutamadı. Sualtındaki söz töreni yaklaşık 45 dakika sürdü.

Dalgıç elbisesi içerisinden çıkardığı 19 adet yazılı slaytı Arslan'a göstermeye başlayan Ümit Can Kaya'nın, ``Su Altında Başlıyoruz, Sene 2008, Ne mi, Aşkım Bir Tanem, Bugün İtibarıyla, Elini Tuttuğum Günden Beri, 730 Günü Geride Bıraktık, Geçen 730 Günü, Her Günümde Olduğu Gibi, Bugün de Benim Yanımdasın, Aşkım Bir Tanem, Ama Ben, Sadece Yanımda Olmanı İstemiyorum, Hayatım Olmanı, Ömrümün Her Anında, Yanımda Olmanı İstiyorum, Geçirdiğimiz 730 Günü, 730 Aya, 730 Ayı Ömür Boyu Birlikteliğe, Taşımak İçin, Benimle Evlenirmisin'' yazılarıyla evlilik teklifinde bulunması şaşkına çevirdi. Neye uğradığını şaşıran Burcu Arslan, gözyaşlarını hakim olamadı.

Bu arada dalış eğitmeni Asutay Akbayır'ın sualtında cübbe giyerek gelmesi ve temsili sözü kesmesi, bir dalgıcın da papyonlu gömlekli kıyafetiyle söz yüzüklerini getirmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Burcu Arslan ise ``Sanıyorum her genç kız böyle sürpriz ve uçuk bir evlenme teklifi karşısında şoke olur. Ben su altında ağladıkça Ümit beni sakinleştirmeye çalıştı. Hayatımın en güzel teklifini aldım çok mutluyum'' diye konuştu