BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  POLİTİKA  /  İYİ PARTİ

Meral Akşener İYİ Parti'nin 7 belediye başkanını daha açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında İYİ Parti'nin 7 belediye başkan adayını daha açıkladı. İşte İYİ Parti Aksaray, Karaman, Ardahan, Bayburt, Kilis, Siirt ve Düzce belediye başkan adayları...

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında partisinn 7 il belediye başkan adayını daha açıkladı.

Akşener grup toplantısında İYİ Parti Aksaray, Karaman, Ardahan, Bayburt, Kilis, Siirt ve Düzce belediye başkan adaylarının tek tek kürsüye çağırarak açıkladı. İşte Akşener'in konuşmasından satırbaşları:

Önümüzdeki seçim bir beka meselesi değildir. Aziz milletim sen insan sarrafısın seçeceğin insanı iyi anlarsın. Şundan emin olun ki İYİ Parti yalan söylemeyecek. 'Umut fakirin ekmeğidir' deyip boş umutlar vermeyecek, çalışacak ama çaldırmayacak. Şehirlere ihanet etmeyecek, ranta rüşvete haram kazanca müsaade etmeyecek, torpile kayırmaya ihale fesatçılığına fırsat vermeyecek. İYİ Parti çalışkan olacak ve milletimize sözümüz budur. Şimdi size belediye başkan adaylarımızın birkaçını daha açıklıyorum:

Aksaray: Özkan Türemiş
Karaman: Zühtü Bahadır Bayraç
Ardahan: Mete Özdemir
Bayburt: Yunus Özyıldırım
Kilis: Ahmet Nalçacıoğlu
Siirt: Ahmet Özgür
Düzce: Ömer Küçük

TÜRKİYE UÇACAK DEDİLER AMA...Biz ömrümüz boyunca hakikatı haykırdık Allah ömür verdiği sürece de haykırmaya devam edeceğiz..Yeni sistemde kriz olmayacak dediler. Türkiye uçacak dediler. Bütün kararları bir kişinin aldığı yargının tek bir beşere bağlandığı sistemi Türkiye'nin bekası olarak anlattılar. Sonuç tam tersi oldu. İYİ Parti olarak haklı çıktık maalesef haklı çıkmasaydık. Hiçbir şey ve hiç kimse hakikatten daha büyük değil.

KRİZİ DURDURMAK İÇİN BİR TEDBİR YOK: 2018 yoldan çıkmış bir zihniyetin hataları yüzünden yanlışlarla dolu bir yıl oldu. Milletin cebine giren üç-beş kuruş da eriyip gitti. İşsizlik rekor kırıyor, ekonomimiz yerinde bile sayamıyor. Krizi durdurmak için ciddi bir tedbir de yok. Ekonomiyi yürüten Damat efendiler atlattık diyorlar ama çarşıya pazara çıktığımızda durum böyle değil.