BIST 10.056
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.419,34
HABER /  GÜNCEL

Meral Akşener FETÖ şoku

Meral Akşener'in hukuk danışmanlarından Avukat Nuri Polat, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Meral Akşener'e bir kötü haber de Isparta'dan geldi.

Abone ol

Meral Akşener'in hukuk danışmanlarından Avukat Nuri Polat'ın FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındığı ortaya çıktı. Akşener bir şok da Isparta mitingiyle ilgili yaşadı. Yaptığı izin başvurusu reddedildi.

Örgütün avukat yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde terör polisi tarafından operasyonla gözaltına alınan Nuri Polat'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındığı ve halen burada gözaltında tutulduğu öğrenildi.

Meral Akşener'e bir şok daha izin verilmedi

 FETÖ'ye yakın kanalların Digitürk'ten çıkarılmasına tepki gösteren Polat, twitter'da Fetullah Gülen'in bir fotoğrafını paylaşarak "Digitürk'ten, kablolu tvden, tivibudan, Türksat'tan attınız, herkül sitesini engellediniz. Ama izlememize engel olamadınız" diye yazmıştı.

Akşener ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Fetullahçı' suçlamasına ilginç bir karşılık vererek, Fetullahçı olmanın "gurur" olduğunu dile getirmişti.

Regaip Kandili ne zaman?