BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

Memur 2018 zamlı maaşlar Çalışma Bakanı'ndan son açıklama

2018 zamlı memur maaşları ne kadar olacak memurların yeni maaşları. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu memur 2018 zamlarıyla ilgili açıklama açıklama yaptı. Memur 2018 zamlı güncel memur maaşları internethaber'de.

Abone ol

Memur zamlı maaşlar 2018 ne kadar olacak memur zamlı maaşları şimdiden merak edilmeye başlandı. Memur zamlı güncel maaşlarla ilgili Jülide Sarıeroğlu'ndan açıklama geldi.

Jülide Sarıeroğlu, 2018 ve 2019 yıllarını kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri neticesinde kamu çalışanlarının aylıklarında ve diğer haklarında son derece önemli kazanımlar sağlandığını belirterek, iki yıllık süreçte kamu görevlilerinin aylıklarına yapılan kümülatif artışın yüzde 17,54 olarak gerçekleşeceğini bildirdi. İmzalanan toplu sözleşmenin, birçok önemli düzenlemeyi de içerisinde barındırdığını vurgulayan Sarıeroğlu, şöyle devam etti: "Kamu kurumlarında kreş hizmeti sunulmasının önemine vurgu yapılması, çalışma koşullarının engelliler için uyumlu hale getirilmesi, engelli çocuğu bulunan kamu çalışanlarına çocuk yardımının artırımlı ödenmesi, helal gıda sertifikasına yönelik farkındalığın ön plana çıkarılması, yasal izni olmayan kamu çalışanlarının Hac ibadetlerinde aylıksız izinli sayılması ve kamu misafirhanelerinden tüm memurların yararlanması ilkesinin vurgulanması bu sözleşmede ele alınan önemli konulardan sadece birkaçıdır."

Memur zammı belli oldu 2018-2019 toplu sözleşme zam oranı

Memur zammı Ocak 2018 3 zam birden alacaklar