BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,91
HABER /  MEDYA

16 yaşında kuzeni tarafından tecavüze uğradı Müge Anlı'da skandal!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına katılan Leyla Doğan anlattıkları karşısına herkesi şoke etti. 16 yaşında kuzeni tarafından tecavüze uğrayan Leyla Doğan bir çocuk dünyaya getirdi. Leyla Doğan 14 yıl sonra ise kızı Kader Koç'u arıyor.

Abone ol

ESKİŞEHİR'de yaşanan hikaye bir kez daha skandal gerçekleri ortaya serdi. Leyla Doğan canlı yayına katılarak tecavüz sonucu doğan kendi çocuğunu arıyor. Şimdi 14 yaşında olan Kader Koç bulundu mu? Gelin yaşanan hikayeye bakalım

Leyla Doğan 16 yıl önce amcasının oğlu tarafından tecavüze uğradı. Ailesine söyleyemeyen Leyla Doğan hamileliğin 5. ayında gerçekleri itiraf etti. Daha sonra doğum yapan Leyla Doğan bebeğiyle birlikte bir odaya kilitlendi. Babası tarafından affedilmeyen Leyla Doğan, yaşadığı acı olay sonrası 68 kilodan 35 kiloya düştü.

BEBEĞİ ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA VERDİLER

Bebeğini ailesinin baskısı nedeniyle çocuk esirgeme kurumuna veren Leyla Doğan 14 yıldır kızını arıyor. Şimdi evli olan ve 3 çocuğu olan Leyla Doğan'a eşi de bu konuda destek veriyor. Peki Leyla Doğan kızı Kader Koç'u bulabilecek mi?

KIZINI CANLI YAYINDA BULDU

Canlı yayına bağlanan ve Kader'e bakan Sevim hanım canlı yayına bağlandı. İsmi Sıla olan genç kızı görünce annesi gözyaşlarını tutamadı.