BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,07
HABER /  DÜNYA

Melo’dan Juve’ye karamelli gönderme

Galatasaraylı Felipe Melo, Juventus’a ilginç bir göndermede bulundu. Brezilyalı oyuncu, "Acı karamel olarak onların boğazında kaldık" dedi...

Abone ol

Galatasaraylı Felipe Melo, Juventus’a ilginç bir göndermede bulundu. Brezilyalı oyuncu, "Acı karamel olarak onların boğazında kaldık" dedi.
Galatasaray Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Juventus zaferi sonrası GSTV’ye açıklamalarda bulundu. İtalya basınının, kuralar çekildiğindeki tutumunu eleştiren Brezilyalı oyuncu, "Kuralar çekildiğinde Galatasaray ve Kopenhag bu grubun karameli olur demişlerdi. Karamel olduk ancak biraz acı bir karamel olduk onların boğazlarında kaldık. Juventus formasını giydiğim için onlar hakkında birşey söylemek istemiyorum. Ancak Galatasaray formasını sırtıma geçirdiğim için karşımdaki takımın hiç bir önemi yok. Kime karşı oynuyorsak oynayalım biz kazanmak için oynuyoruz. Turu geçmeyi hak ettiğimizi sahada herkese gösterdik" diye konuştu.

“HERKES BU MAÇI İSTİYORDU”
Juventus karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Melo, "Herkesin içindeki istek dışarı yansımıştı. Biz bu maçı kazanmak ve geçen sene yakaladığımız başarı yeniden tekrarlamak istiyorduk. Onun için herkes üzerine düşeni yaptı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. İki gün de gelip bizi desteklediler. Bizde arzu ettiğimiz sonucu alarak Galatasaray tarihinde yer aldık" dedi.
(İHA)