BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,88
ALTIN 2.405,21
HABER /  GÜNCEL

Meliha Okur CNN'i eleştirdi

CNN Türk'ten ayrılmasının ardından Sabah'la anlaşan Meliha Okur eski mesai arkadaşlarını eleştirdi. Okur, CNN Türk ile ilgili sorulara şu cevabı verdi:

Abone ol

CNN Türk'ten ayrılmasının ardından Sabah'la anlaşan Meliha Okur ilk olarak Medyatava'ya konuştu. Okur, Sabah Grubu'nda yapacakları, ne zaman göreve başlayacağı ve CNN Türk'le ilgili olarak şunları söyledi:

"Haftada 3-4 gün Sabah ekonomi sayfasında yazacağım. Ama önce 20 gün kadar bir tatil yapmayı planlıyorum. Tatilin ardından yazılarıma başlayacağım. Sabah Grubu'nda da televizyon programlarım devam edecek. atv mi yoksa M1'de mi olacağım henüz belli değil."

Rating ölçümlerinde yer alan bir kanalda çalışacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu da dile getiren Okur "CNN Türk rating kanalı değildi. Meliha Okur olarak ne kadar rating alacağımı görmek istiyorum" dedi.

Okur, CNN Türk'ten kırgın mı ayrıldınız sorumuza ise, "CNN Türk'e hiç kırgın değilim. Doğan ailesini çok severim. Ancak, CNN Türk yöneticilerine profesyonelliği öğrenmelerini tavsiye ediyorum" yanıtını verdi.

Uzun zaman CNN Türk'te ekonomi programı hazırlayıp sunan Meliha Okur'un yolu geçtiğimiz günlerde, son işten çıkarmalar sırasında kanalla ayrılmıştı.

Kaynak: www.medyatava.net