BIST 9.797
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,59
HABER /  POLİTİKA

Melih Gökçek'ten yine bomba anket!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden yaptığı anketlere devam ediyor. Gökçek bu kez takipçilerine Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sorular sordu. İşte Gökçek'in son anketi...

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden yaptığı anketlere devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde sesleri duyulmaya başlayan gerginliklerle ilgili değerledirme yapan Gökçek, takipçilerine de Muharrem İnce ile ilgili sorular sordu.

Muharrem İnce’nin Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak “Bana sarayın talimatıyla hareket ediyorsun diyenin alnını karışlarım, dünyayı dar ederim” sözlerini hatırlatan Gökçek, “Samimi söylüyorum bu kadar ağır cevabı kesinlikle beklemiyordum. Bu resmen ayar vermek. İnce, sağlar değil. Bakalım KK bunu hazmedebilecek mi?” dedi.

        

Bu yorum sonrasında sosyal medya üzerinden yaptığı anketle takipçilerine soru soran Gökçek, “Sizce Kılıçdaroğlu İnce’nin ayarı karşısında ne yapar?” diye sordu. Gökçek şıkları ise, “eder eder bal gibi eder; Muharrem’den korkar; İnceye yapma diye yalvarır;KK İnce’yi disipline verir” şekline sıraladı.

  

Gökçek bir diğer anket sorusunda ise, “Sizce Kılıçdaroğlu için hangisi doğru” sorusunu yönetti.

Melih Gökçek, takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği anketinde bu kez şıkları “Vasat cesaret sahibidir, Aslında genelde korkartır, Güç karşısında tırsar, cesaret abidesidir” şeklinde sıraladı.

   

Melih Gökçek, Muharrem İnce için olağanüstü kongre için yeterli imzayı toplar mı? sorulu anketini de “Toplar, toplayamaz ve toplamak isterse atılır “şıkları ile paylaştı.