BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.428,19
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek'ten eşine özel teşekkür!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine istifa ettiğini açıklayan Melih Gökçek, ''Bir hafta sonu tatili yaptıramadığım eşimden hakkını helal etmesini istiyorum'' diyerek eşine teşekkür etti.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen olağanüstü toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine istifa ettiğini açıkladı.

''ERDOĞAN'IN TALEBİNİ YERİNE GETİRİYORUM''

Gökçek, "Yapılan değerlendirme ile genel başkanım ve liderim Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifam istenmiştir. Liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak Belediye başkanlığını bırakıyorum. 23 buçuk yıldır aralıksız sürdürdüğüm görevinden istifa ediyorum. Ben istifa etmeyerek partim için bir oy kaybına dahi yol açarsam bunun bir vebal olacağını düşünüyorum. Başarısız, yorgun olduğumu düşündüğüm için değil veya başka bir kaygı nedeniyle değil sadece ve sadece ülkemi lider ülke yapacağına inandığım Recep Tayyip Erdoğan'ın talebini yerine getiriyorum" dedi.

EŞİNE ÖZEL OLARAK TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşma yaptığı salondaki belediye meclisi üyelerinden helallik isteyen Gökçek, "23.5 yıl boyunca benimle gecesini gündüzüne katan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Omuz omuz mücadele ettiğimiz dava kardeşlerimden haklarını helal etmelerini istiyorum. 23.5 yıl boyunca benimle kapı kapı dolaşıp, ağız tadıyla bir hafta sonu tatili yaptıramadığım eşim Nevin Gökçek'ten hakkını helal etmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN