BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.446,37
HABER /  DÜNYA

Melih Gökçek’i çok başarılı buluyorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, “Sayın Melih Gökçek’i çok ama çok başarılı buluyorum. Ankara’da oturan biri...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, “Sayın Melih Gökçek’i çok ama çok başarılı buluyorum. Ankara’da oturan birisi olarak da yaptığı hizmetleri takdirle yad ediyorum. Kendisiyle aynı partinin çatısı altında siyaset yapmaktan da büyük bir keyif alıyorum” dedi.
Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği bir basın toplantısında, ODTÜ arazisinden geçen yolla ilgili yaptığı bazı değerlendirmelerin, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aleyhinde maksatlı bir biçimde kullanıldığını belirtti. Çelik, basın toplantısında söylediği "Melih Gökçek de kıyamete kadar belediye başkanı olarak kalmayacaktır" cümlesinin önüne ve arkasına bakmayıp "Bakın AK Parti yönetimi de Melih Gökçek’ten rahatsızdır" şeklinde yorum yapanlar olduğunu belirterek "Bunlar ya art niyetli ya da okuduğunu anlamayanlardır” diye konuştu.
Çelik, kendisinin aksine Melih Gökçek’i çok ama çok başarılı bulduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: “Ankara’da oturan birisi olarak da yaptığı büyük hizmetleri takdirle yad ediyorum. Kendisiyle aynı partinin çatısı altında siyaset yapmaktan da keyif alıyorum. Birilerinin Sayın Gökçek’in hukuka aykırı davrandığı gibi bir iddiası varsa yargıya başvurma yolu açıktır. Esas kanunsuzluk, yapılan fiili ve fiziki engelleme çabasıdır”
(İHA)