BIST 10.231
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.389,84
HABER /  GÜNCEL

Melda Onur kimdir İzmir depremini bilen CHP'li

İZMİR depremini bilen CHP'li Melda Onur, twitterın gündeminde İzmir depremini bilen CHP'li Melda Onur kimdir Ege'de görülen 6.2'lik depremden önce attığı tweet ile sosyal medyanın gündemine oturmıştu. Peki CHP'li vekil Melda Onur kimdir?

Abone ol

CHP Milletvekili Melda Onur, 6.2'lik Ege Depremi öncesi paylaştığı sosyal medya mesajı ile bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Melda Onur, mesajında, "2 gündür şehir merkezlerinde görülen yılan haberleri var. En son 1999 depremi az öncesi olmuştu. Demedi demeyin." notunu paylaşmıştı. 

CHP'li vekilin depremden 2 saat önce attığı tweet sosyal medyayı salladı

Melda Onur kimdir? 

Melda Onur (d. 20 Temmuz 1964, Eskişehir), gazeteci, iletişimci, CHP İstanbul milletvekili.

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisans yaptı. 1989 yılında gazeteciliğe başladı ve Show TV, Kanal D, Star TV ve Akşam gazetelerinde çalıştı.

Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyesi olan Onur, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştur. TBMM 24. dönem İstanbul milletvekili olarak seçilmiştir.