BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Mehmet Yozgatlı G.Antepsporda

Gaziantepspor, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Mehmet Yozgatlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol Gaziantepspor, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Mehmet Yozgatlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük takımlarda top koşturan Mehmet Yozgatlı, menajerinin teklif ettiği 7-8 takım içinde kendisine en uygun takımın Gaziantepspor olduğunu söyledi.

Kırmızı-siyahlı takım, 2 yıllık sözleşme imzalayan Yozgatlı'nın yanı sıra teknik direktör Nurullah Sağlam ile de 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan imza törenine, Gaziantepspor Asbaşkanı Ömer Çelik, yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Kızıl, Arif Çelik ve Mutlu Özpineci katıldı.

İmza töreninde konuşan Asbaşkan Çelik, hocanın isteği doğrultusunda transferler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Takımı güçlendirmek için çalıştıklarını belirten Çelik, "Gaziantepspor önümüzdeki sezon güzel bir futbol sergileyecek. Hedefimiz, daha iyi yerler olacak" dedi.

Kendisini 2 yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan imzayı atan Mehmet Yozgatlı ise aç bir oyuncu olduğu için aç bir takıma geldiğini söyledi. Gaziantepspor gibi köklü bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirten Yozgatlı, "Hocamıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Onların samimiyetine inandığım için imza attım. Menejerim Haluk Canatar, 7-8 takım önerdi, tercihimi Gaziantepspor'dan yana kullandım. Uçağa binerken bile çok heyecanlıydım. İnşallah burada her şey istediğimi gibi olur. Takım yapılan transferlerle iyi bir yere gelecek " diye konuştu.

Bir gazetecinin, 'büyük takımlarda başarılar yakaladın, burada da aynı heyecanı yakalayacak mısın?' sorusuna, büyük takımlarda şampiyonluk gördüğünü ancak başarıya hiçbir zaman doyum olmadığını belirten Yozgatlı, "Gaziantepspor'da başarılı olmak istiyorum. Burada da UEFA Kupası'na gitmek istiyorum. O yüzden aç bir takıma geldim. Büyük bir şehir büyük bir camia, büyük bir aile ve bu ailenin içinde olduğum için mutluyum" dedi.

Gaziantepspor ile yeniden 1 yıllığına anlaşan teknik direktör Nurullah Sağlam da, öncelikli iyi ekip olma yolunda adımlar atmaya çalıştıklarını söyledi.

Taşları yerine oturtmaya çalıştığını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Aldığımız futbolcular; Mehmet Yozgatlı, Hakan Bayraktar, Cevahir ve Erman ekip olmamıza çok büyük katkı sağlayacak. Yönetim ve taraftar bize güveniyorsa, yüzde 99 değil yüzde 100 güvensin ve destek versin. Küçük tartışmalara girilmesin" diye konuştu.

Gazetecilerin, kaleci Ömer'in neden gönderildiği sorusuna, Ömer ile belli şartlardan dolayı yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını belirten Sağlam, "Ömer ve Murat'ın aynı anda bir takımda olması özellikle Anadolu takımında olması sıkıntı doğurur. İkisi de birinci sınıf kaleci. Bu şekilde iki kalecinin Anadolu takımında çalışması doğru değil diye düşündük. Ömer, Gaziantepspor'a önemli hizmetler etmiş bir futbolcu. Ömer ile yolları ayırmamızın sebebi askerlik meselesiydi. Ömer için beni arayan bir çok kulüp var. İyi yerlerde olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.