BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.437,45
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Görmez'den hendek tepkisi! Allah onları...

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Güneydoğu'daki olaylarla ilgili Allah çukur kazanları ıslah etsin diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Güneydoğumuzda, neredeyse bir aydır bu toprağın çocukları, vatanına, milletine karşı çukurlar kazarak kötülük içerisine girdiler, Allah, onları ıslah eylesin" dedi

Görmez, "Sabah namazı buluşmaları" kapsamında Keçiören Kuyubaşı Camisi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cemaatin sabah namazı vaktinde genciyle yaşlısıyla camiye gelmelerinin büyük bir rahmet olduğunu belirten Görmez, Türkiye'de ve İslam dünyasında dua bekleyen mazlumlar olduğunu dile getirdi.

YERYÜZÜNDEKİ MAZLUMLARI UNUTMAYIN!

Yeryüzündeki mazlumun dualarda unutulmamasını isteyen Görmez, şunları söyledi: "Güneydoğumuzda, Cizre'de, Silopi'de, Silvan'da, Nusaybin'de, Sur'da neredeyse bir aydır bu toprağın kendi çocukları, kendi vatanına, milletine karşı çukurlar kazarak kötülük içerisine girdiler.

"MİLLETİNE, VATANINA KARŞI ÇUKURLAR KAZANKARI ALLAH ISLAH EYLESİN"

Eli kalem tutacak nice çocuklar, dağlara götürülerek katil olarak eğitildi ve devşirildiler. Sonra da döndüler ve kendi milletine, vatanına karşı çukurlar kazarak büyük bir kötülük içerisine girdiler. Allah, onları ıslah eylesin.

MAĞDUR OLAN KARDEŞLERİMİZ VAR

Güneydoğu'da mağdur olan kardeşlerimiz de var, onlara da dua edeceğiz, kavli ve fiili yardımlarda bulunacağız. Allah, bir an önce vatanımızı ve milletimizi bütün bu kötülüklerden korusun. Bütün İslam aleminin umudu olan ülkemizdeki birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza etmeyi bizlere nasip etsin."