BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,06
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Ali Şahin'den PKK'ya ilginç mesajlar!

Şahin: Biz 'analar ağlamasın' derken sadece şehit analarını kastetmiyoruz. Aynı zamanda 'teröristlerin anası da ağlamasın', bunu kastediyoruz...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, çözüm sürecinde bir takım gelişmelerin olacağını söyledi. Şahin, "Beklentimiz, dağdaki o teröristlerin silahlarını bırakarak yurt dışına çıkmasıdır'' dedi.

Karabük’te konuşan Şahin'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

YURTDIŞINA ÇIKIŞ YA DA PİŞMANLIK YASASI

"Şimdi yeniden bu sorunu çözmek için bir çalışma başladı. Sanıyorum, önümüzdeki haftalarda bu konuda bir takım ilerleme ve gelişmeler olacak. Beklentimiz, dağdaki o teröristler silahlarını bırakarak yurt dışına çıkacak. Pişmanlık yasasından yaralanmak isteyenler teslim olacak.

"KÜRTLERDE DEVTLE BAĞLILIKTA KOPUŞLAR BAŞLADI"

Bu terörle mücadelede en tehlikeli şey nedir biliyor musunuz? Kürt olarak kendisini tanımlayan vatandaşlarımızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne bağlılıkta kopuşlar başladı. Bu, çok tehlikeli. Bu, böyle devam edemez, etmemeli. Türkiye, böylesine bir sorunu çözmelidir. Terör örgütü silah bırakmalıdır.

"TERÖRİSTLERİN ANALARI DA AĞLAMASIN"

Biz 'analar ağlamasın' derken sadece şehit analarını kastetmiyoruz. Aynı zamanda 'teröristlerin anası da ağlamasın', bunu kastediyoruz."