BIST 10.899
DOLAR 32,16
EURO 34,96
ALTIN 2.454,86
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Ali Aydınlar bir kez daha itiraf etti

Fenerbahçe camiasının önde gelen isimlerinden Mehmet Ali Aydınlar gönlündeki aslanı açıkladı.

Abone ol

Mehmet Ali Aydınlar: "F.Bahçe başkanlığı için bir isteğimin olduğunu hep söyledim, söylemeye devam ediyorum. Kongre sürecinde şartlar uygun olursa aday olacağım."

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar, gönlünde yatan aslanın sarı-lacivertli kulübün başkanlığı olduğunu bir kez daha itiraf etti.

Fenerbahçeli taraftarların sitesi antu. com'a röportaj veren Aydınlar, "Hedefleriniz arasında Fenerbahçe başkanlığı var mı? Önümüzdeki kongrede aday olacak mısınız?" sorusuna "Böyle bir isteğimin olduğunu hep söyledim. Söylemeye de devam ediyorum. Şimdiden 'Ben bir daha ki kongrede adayım' demek istemiyorum. Ama kongre sürecine girildiği zaman bunu değerlendiririz. Eğer uygun koşullar varsa aday oluruz, değilse olmayız" karşılığını verdi ve açıklamalarının bir sonraki kongre süreci için geçerli olduğunun altını çizdi.

ÖNCELİK FUTBOLUN BAŞARISI OLMALI!

Aydınlar, "Aziz Yıldırım'ın yapmadığı sizin ise, 'Ben olsam yapardım' dediğiniz şeyler var mı?" sorusuna ise "Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Aziz Yıldırım'ın kendi tarzı var. Benim yönetim anlayışım daha farklı. Elbette ki Yıldırım bu uzun süreçte özellikle tesisleşme konusunda başarılı işlere imza attı. Bayan voleybolda veya basketbolda, yelkende, kürekte, atletizmde başarılı olabilirsiniz ama geniş kitleleri ilgilendiren asıl spor dalı futbol ve F.Bahçe'nin birinci önceliği her zaman futbol takımının başarısı olmalı" cevabını vererek, mevcut başkan Yıldırım'a göndermede bulundu.