BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
HABER /  MEDYA

Mehmet Abalak kimdir katili bulundu mu Müge Anlı'da son durum

Mehmet Abalak kimdir, neden öldü, Mehmet Abalak'ı kim öldürdü katili ortaya çıktı mı soruları merak konusu oldu. Müge Anlı'da canlı yayında tartışılan ve günlerdir merak konusu olan Mehmet Abalak davasında son gelişmeler neler? Mehmet Abalak'ın katili ortaya çıktı mı? Müge Anlı'da 4 Mayıs canlı yayınında yine çok heyecanlı dakikalar yaşandı. Peki Mehmet Abalak'ı öldüren gözaltına alınan 5 kişiden hangisi çıktı?

Abone ol

Mehmet Abalak kimdir, kaç yaşında öldü ve Mehmet Abalak'ı kim öldürdü soruları yaklaşık 5 aydır canlı yayında Müge Anlı'da tartışılıyordu. Müge Anlı'da bugün flaş bir olay yaşandı ve cinayetetin altında yasak aşk çıktı. Pınar Abalak  ve İslam Ç. kasten adam öldürmek iddiasıyla tutuklandı. Hergün canlı yayında katili aranan Mehmet Abalak'ın davasında son gelişmeler neler?

NELER YAŞANMIŞTI: Osmaniye’de 35 yaşındaki Mehmet Abalak 23 Ekim 2017 tarihinde kayboldu. O cinayetle ilgili olarak 5 kişi gözaltına alınmıştı. 

Genç adamın bir gün sonra boşanma davası vardı.

CESEDİ ORTAYA ÇIKTI: Ailesi bir türlü ortaya çıkmaması üzerine oğulları Mehmet’i aramak için Müge Anlı’ya başvurdu.

Mehmet Abalak, kaybolduktan 39 gün sonra Aslantaş Barajına yakın bir yerde Ceyhan Nehri kıyısında öldürülmüş halde bulundu.

Katili her yerde aranıyordu ve bugün sabah saatlerinde Osmaniye’de hareketli anlar yaşandı.

Aralarında Mehmet Abalak’ın boşanmak üzere olduğu eşi Pınar Abalak’ın da olduğu 5 kişi gözaltına alınmıştı ve bugün flaş bir gelişme yaşandı.

smaniye'de kayıp olarak aranan Mehmet Abalak'ın cesedinin bulunmasıyla maktulün eşi ile bir zanlı tutuklandı.

Düziçi ilçesinde mermercilik yapan Mehmet Abalak'ın (35) ormanlık alanda cesedinin bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan maktulün eşi Pınar Abalak ile 7 kişinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan 3'ü yapılan sorgularının ardından serbest bırakıldı, 5'i adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan 5 zanlıdan Pınar Abalak'ın da arasında bulunduğu 2'si tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Osmaniye'de Mehmet Abalak için 23 Ekim 2017'de ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulmuştu. Abalak'ın telefon sinyallerini takip eden jandarma ekipleri, en son sinyalin Düziçi ile Kadirli ilçesine bağlı Karatepe köyü arasından alındığını belirlemişti. Bölgede yapılan aramada Abalak'ın cenazesi 30 Kasım 2017'de Kadirli yakınlarındaki Arslantaş Barajı yakınlarındaki ormanlık alanda bulunmuştu. Adana Adli Tıp Kurumundaki otopside Abalak'ın cinayete kurban gittiği belirlenmişti.