BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  GÜNCEL

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu

CHP adayı kim olacak sorusunun yanıtı Ankara'dan gelen son dakika kararla belli oldu. CHP adayı olarak Muharrem İnce isminde karar kıldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce ismini resmen açıkladı. Kürsüye gelen Muharrem İnce ise ''herkesin cumhurbaşkanı olacağım'' dedi.

Abone ol

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Türkiye'nin merak ettiği isim Muhharrem İnce oldu. 110 milletvekilinin katıldığı kapalı grup toplantısında oy birliğiyle adayın Muharrem İnce olmasına karar verildi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Ahmet Taner Kışlalı Salonu'da Muharrem ismini resmen açıkladı.

Salona Kılıçdaroğlu'ndan önce giren İnce'nin bir ara gözlerinin dolduğu görüldü. Partide Muharrem İnce'nin ismi hep ön plandaydı.İnce sabah sosyal medyadan ailesiylr birlikte bir fotoğraf paylaşıp ''Biz hazırız'' mesajını paylaştı. İnce'nin adaylığı Kılıçdaroğlu'nun açıklamasıyla resmiyet kazandı.

KILIÇDAROĞLU: GEL BAKALIM MUHARREM İNCE

Törende konuşan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'yi ''gel bakalım Muhharem İnce'' diyerek kürsüye davet etti ve partisinin cumhurbaşkanı adayını resmen açıkladı. Kürsüye gelen Muharrem İnce, parti rozetini çıkartarak "Tarafsız olacağım. Herkesin cumhurbaşkanı olacağım'' dedi. Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden İnce bir de itirafta bulunarak Kılıçdaroğlu için; ''kendisini eleştiren birini aday göstermek her babayiğidin harcı değil'' dedi. Kılıçdaroğlu İnce'nin yakasına Türk Bayrağı rozetini taktı.

Kemal Kılıçdaroğlu salona büyük bir kalabalıkla geldi. Kürsüde konuşmasını büyük bir coşkuyla yapan Kılıçdaroğlu ''neden ittifak yapmak istiyorsunuz diyorlar. Sıfır baraj ittifakı istiyoruz, her partinin katıldığı sıfır baraj ittifakı. Seçme hakkının önündeki engelleri kaldırmak istiyoruz'' dedi. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

DEMOKRASİ İÇİN HER TÜRLÜ MÜCADELEYİ GÖZE ALACAĞIZ

Demokrasi için her türlü mücadeyi göze alacağız. 29 Ekim 1923'te cumhuriyeti kurduk. Bütün mazlumlara, ezilen halklara örnek olduk. 2018'deyiz, 21. yüzyıldayız. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye farklı bir döneme evirildi.

NEDEN İTTİFAK YAPTIK?

Neden ittifak yapmak istiyorsunuz diyorlar. Sıfır baraj ittifakı istiyoruz, her partinin katıldığı sıfır baraj ittifakı. Seçme hakkının önündeki engelleri kaldırmak istiyoruz. Sıfır baraj ittifakı olursa, her vatandaş gönlünde yatan partiye oy verebilecek.

Muharrem İnce aday olunca ilk iş bunu yaptı! İşte ilk konuşması

Demokrasiyi geliştirmek için ittifak yapmak istiyoruz. Siyasi partiler ülkenin çıkarları için bir araya gelmelidir. Ülkede kutuplaşmayı engellemek için ittifak istiyoruz. Bu ülkede huzur içinde yaşamak için ittifak istiyoruz. Buradan bu çağrıyı da tüm siyasi partilere yapıyoruz.

Herkes gidip seçim kaydını yaptırsın. Kimse tatile gitmesin.Herkes bir bayram havası içinde sandığa gitmeli. Demokrasi ve irade iptek altında. Bugün Saray'ın varlığını pekiştirmek için Genelkurmay Başkanı bir başka cumhurbaşkanının üzerinde baskı kuruyor.

ANKARA'NIN BULVARLARINA İNCE'NİN FOTOĞRAFLARI ASILDI

Bu tören öncesinde ise başkentin bulvarlarına CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin fotoğrafları asıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren İnce’nin cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu fotoğrafları billboardlara asılmaya başlandı.

CHP'NİN SEÇİM OTOBÜSLERİ HAZIR

Muharrem İnce'nin ekibinin paylaştığı fotoğrafların yanı sıra İnce için CHP'nin hazırlattığı otobüslerin fotoğrafları yayınlandı. CHP'nin otobüslerinde "Türkiye'ye güvence Muharrem İnce" sloganı yer aldı.

İLK MİTİNG YALOVA'DA

Yalova milletvekili olarak siyasette yer alan İnce, ilk mitingini de burada yapacak. İnce önce babasının mezarını ziyaret edip dua edecek daha sonra annesinin elin öpüp duasını alacak.

Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Saatler kala Muharrem İnce'den dikkat çeken mesaj!

Muharrem İnce kimdir eşi Ülkü İnce ile anne ve babasına bakın!