BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Meğer ikoncan atmamış abisi atmış!

Özel Moda Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tam da yıl ortasında kapı önüne kondular. Süreyya Yalçın bu konuda ateş püskürdü!

Abone ol

Özel Moda Güzel Sanatlar Lisesi'nin kirası ödenemeyince öğrencileri kapı dışarı ettiği söylenen Yalçın, bu tip haber yapanlara ateş püskürdü.

Bugüne kadar hakkındaki iddialar karşısında hep sessiz kalmayı tercih eden Yalçın, konu genç öğrenciler olunca suskunluğunu bozdu. Olayla herhangi bir ilgisi bulunmadığını söyleyen Yalçın, şöyle konuştu:

OKUL BENİM DEĞİL ABİMİN

"Bahsi geçen Güzel Sanatlar Lisesi'yle herhangi bir alakam bulunmamaktadır. Ben oraya sadece babam Faruk Yalçın için yapılan resmi almak için gittim. Bunun dışında okulla herhangi bir bağım yoktur. Okul, ağabeyim İsmail Yalçın'a ait. Onun okul ile aralarındaki sorunlar kişileri ilgilendirir, benim konum değil! Ancak nedense olay benim üzerime yıkılmaya çalışılıyor. Bu çok vicdansızca bir davranış... Neden beni karalamaya çalıştıklarını anlamıyorum. Ben insanları sokağa atacak biri değilim. Bu dedikoduları ortaya atanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum." dedi.