BIST 10.251
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.406,30
HABER /  MEDYA

Medya patronu Erdoğan için öyle coştu ki...

Star, Güneş ve Akşam gazetelerinin sahibi Ethem Sancak , Erdoğan bağlılığında çıtayı yükseltti. Sancak , 'Anam, babam, karım, çocuklarım fena olsun' dedi.

Abone ol

Star , Akşam ve Güneş Gazetelerinin sahibi Ethem Sancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bağlılığını "Sana anam, babam, eşim çocuklarım feda olsun" diyerek ilan etti. Ethem Sancak'ın HDP için ortaya attığı iddia ise Pensilvanya ile ilişkili oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın işadamlarından olan medya patronu Ethem Sancak, Rize'de katıldığı panelde coştu. Kendisini daha önce 'Erdoğan'ın müridi' olarak niteleyen Ethem Sancak şunları söyledi;

-“Bir Arap atasözü der ki ‘Sana anam babam feda olsun’ ben de Erdoğan için diyorum ki ona; anam,babam, eşim çocuklarım feda olsun.

-Cumhurbaşkanımız ile Siirt seçimlerinde tanıştım. Recep Tayyip Erdoğan ile bir dakikalık arkadaşlık etmek dünyaya bedeldir.

ERDOĞAN KENDİSİ İÇİN İSTEMİYOR

Erdoğan’ın başkanlık sistemine ihtiyacı olmadığını söyleyen Sancak, “Bu kadar yetkiye sahip bir cumhurbaşkanı, niye kendisi için başkanlık sistemini istesin? 80 anayasası cumhurbaşkanına bu hakkı veriyor. Türkler; Selçuklu, Eyyübi, Memlük ve Osmanlı imparatorluğu ile bin yıl boyunca insanlığa hizmet etti. Şimdi sıra beşinci imparatorluğu kurmakta. İnşallah bu Başkanlık sistemi ile olacak” diye konuştu.

HDP-FETÖ İŞBİRLİĞİ

Türkiye’nin başkanlık sistemine geçmeyi başaramazsa 30 yıl geriye gideceğini iddia eden Sancak, HDP’nin de barajın altında kalması gerektiğini ekleyerek şöyle devam etti:

-“Eğer HDP barajın altında kalmaz ise Türkiye 40 yıl geriye gider. Bugün ülkemizdeki Selocanlar bir Pensilvanya senaryosudur. Üstelik 2 bin kitap okuyarak bir sonuca gelmiş olan İmralı’yı da by-pass ederek, FETÖ ile işbirliği yaparak güneydeki ülkeden destek alarak bu tezgahı yapıyorlar.”