BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,34
HABER /  POLİTİKA

Mecliste maskeli bütçe görüşmesi

Meclis'teki bütçe görüşmelerine domuz gribi damgasını vurdu. CHP'li İnce grip olan Bakan Çubukçu'ya maske uzattı

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA- Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun domuz gribi ile başı dertte. MHP'li Osman Durmuş'un domuz gribi olduğu iddiasına çok kızan ve "Görünce yüzüne hapşuracağım" diyen Bakan Çubukçu'ya bugün de CHP'li militvekilinden domuz gribi iması yapıldı. CHP'li Muharrem İnce Çubukçu'ya domuz gribine karşı maske hediye etti.

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda, Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi görüşülmeye başlandı. Bakan Çubukçu, komisyon öncesinde bir gazetecinin, "Muhalefet domuz gribi olduğunuzu iddia ediyor?" şeklindeki sözlerine "Muhalefet ne söyleyeceğini şaşırdı." diyerek yanıt verdi.

Komisyonda sunumu yapan Bakan Çubukçu'nun rahatsızlığının devam ettiği ve ilaç aldığı görüldü. Bu arada CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin komisyona getirdiği maske gözlerden kaçmadı. Bakan Çubukçusunumu bittikten sonra CHP'li İnce'nin yanına giderek, "Maske mi getirdiğiniz, maskenize bakayım." dedi.

İnce, "Birini kendime, birini size getirdim." diyerek maskeyi Bakan Çubukçu'ya uzattı. İnce, "Ben hekim olan Sağlık Bakanı'nı dinliyorum, ama siz Başbakanı dinliyorsunuz." diye konuştu. Çubukçu bu sözlere karşılık vermedi, gülümseyerek İnce'nin yanından ayrıldı.