BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,60
ALTIN 2.391,67
HABER /  POLİTİKA

Meclis'te kadın vekiller kavga edince..

Meclis'ki bütçe görüşmeleri ilgin bir tartışmaya daha sahne oldu. TBMM Bütçe Görüşmeleri sırasında AK Partili Halide İncekara ve CHP'li Dilek Akagün Yılmaz arasında sert bir tartışma yaşandı.

Abone ol

Meclis'teki bütçe görüşmelerine kadın vekillerin kavgası damgasını vurdu. TBMM Bütçe Görüşmeleri sırasında AK Partili Halide İncekara ve CHP'li Dilek Akagün Yılmaz arasında sert tartışmalar yaşandı. Bahçekapılı, sözlerinin sonunda CHP'li vekil Dilek Yılmaz'a dönerek 'Neden müdahale ediyorsunuz car car car' diye tepki gösterdi.

KADINLARIN TARTIŞMASINA KATILMAYALIM

AK Partili Halide İncekara, konuşması sırasında itiraz eden CHP'li Dilek Akagün Yılmaz'a "Hanım efendi nedir derdiniz? Sayın Başkan ne için müdahale etmiyorsunuz siz de orada? , Hayır nedir derdiniz her çıkanın sözünü kesiyorsunuz? Her çıkan arkadaşa laf atıyorsunuz. Varsa bir sözünüz gelirsiniz mekanı burasıdır. Koca milletvekili olmuşsunuz size yakışıyor mu? Buraları siz üniversite anfileri ile karıştırıyorsunuz. Dün ünivesiteleri karıştıryordunuz bugün Meclisi karıştırıyorsunuz. Niye sataşıyorsun oradan herkese laf atıyorsun. car car konuşuyorsun" diye tepki gösterince AK Parti ve CHP'den erkek milletvkekilleri "kadın ların tartışmasına katılmayalım" diye şakalaşması, CHP'li Dilek Akagün Yılmaz'ın cinsiyet ayrımcılığı eleştirisine neden oldu.