BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'ndan düğüne damga vuran dans!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'da bir düğününde nikah şahitliği yaptı...

Abone ol

Kılıçdaroğlu, Alanya'daki düğüne eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Antalya'da yaşayan kızı Azime Aslı Nadir, damadı Cenk Nadir ve torunu Duru Nadir'le birlikte katıldı. Kılıçdaroğlu gelin ile damadın ilk danslarına eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, düğün öncesi gazetecilerin sorusu üzerine, beldelerin kapatılmasını öngören Büyükşehir Belediye Yasası'nın iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurmak için hazırlık yaptıklarını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartı'na göre bir belde kapatılacaksa halkın onayının alınması gerekiyor. Kapanan belde belediyeleri anayasaya ve uluslararası hukuka aykırı olarak kapatıldı. Bunların yeniden açılması lazım. Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız" diye konuştu.

galeri.20121216103619.jpg 

NİKAH CÜZDANI GELİNE, YEMEK KİTABI DAMADA

Goldcity Otel'de yapılan düğünde, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu damat Murat Özçelik'in, Alanya Belediye Başkanı Hasan Siphaioğlu ise gelin Aliye İşman'ın nikah şahitliğini yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından CHP lideri, çiftin nikah cüzdanını Aliye İşman Özçelik'e verdi. Alanya'da olmakta duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçdaroğlu, "Gelin, damadın ayağına bakıyordu 'Nasıl basacağım' diye. Görevi ihmal etmedi bildiğim kadarıyla" dedi. Ardından Kılıçdaroğlu, Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan 'Alanya Sofrası' isimli yemek kitabını ise damat Murat Özçelik'e verdi.

DAVETLİLERLE DANS ETTİ

Yeni evli çifti kutlayan CHP Lideri, damat ve gelinin ilk dansına, davetlilerinden Fatma Hacıkadiroğlu ile eşlik etti. Kısa bir süre dans eden Kılıçdaroğlu daha sonra eşi Selvi Kılıdaroğlu'nun yanına döndü.