BIST 10.153
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.403,47
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Beklenmedik yolculuğa hazır olun!

Bu hafta sinemalarda gösterime giren filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik... Size sadece seçmesi kaldı...

Abone ol

Sinema severler bu hafta 3'ü yerli, 5 yeni film vizyona girecek.

Fantastik macera türündeki ''Hobbit: Beklenmedik Yolculuk'' beyazperdeye yansıyacak.

Dram türündeki ''Sen Dünyaya Gelmeden'', sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Türk-Yunan ortak yapımı dram filmi ''Tepenin Ardı'' gösterime girecek.

Komedi filmi ''Bana bir Soygun Yaz'', izlenebilecek. Biray Dalkıran'ın yönetmenliğini yaptığı filmde, Hakan Yılmaz, Sera Tokdemir, Mehmet Özgür rol alıyor.

Komedi filmi ''Laz Vampir: Tirakula'' da vizyona girecek filmler arasında.

İŞTE HAFTANIN YENİ FİLMLERİ, KONULARI VE FRAGMANLARI

DİĞER SAYFADA GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]

HOBBİT:BEKLENMEDİK YOLCULUK

Fantastik macera türündeki ''Hobbit: Beklenmedik Yolculuk'' beyazperdeye yansıyacak. Peter Jackson'un yönettiği filmde, başrolleri Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage paylaşıyor. J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncüsü ''Hobbit'' kitabından sinemaya uyarlanan film, Hobbitlerin macerasını konu alıyor.

SEN DÜNYAYA GELMEDEN FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

SEN DÜNYAYA GELMEDEN

Dram türündeki ''Sen Dünyaya Gelmeden'', sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Film, Saraybosna'da tanışan Gemma ile Diego'nun aşklarını ve Diego'nun savaşta ölmesinin ardından Gemma'nın oğluyla birlikte Saraybosna'ya dönüşünü anlatıyor. Margaret Mazzantini'nin romanından uyarlanan filmde yönetmen koltuğunda Sergio Castellitto oturuyor. Başrollerini ise Penelope Cruz, Emile Hirsch ve Mira Furlan paylaştığı yapımda, Saadet Işıl Aksoy da rol alıyor.

TEPENİN ARDI FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]TEPENİN ARDI

Türk-Yunan ortak yapımı dram filmi ''Tepenin Ardı'' gösterime girecek. Yönetmen Emin Alper'in ilk uzun metrajlı yapımında, başrolleri Tamer Levent, Reha Özcan, Mehmet Özgür paylaşıyor. Yurt içi ve yurt dışında pek çok ödül alan filmde, gerilim dolu bir aile trajedisi anlatılıyor.

BANA BİR SOYGUN YAZ FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA 

[PAGE]BANA BİR SOYGUN YAZ

Komedi filmi ''Bana bir Soygun Yaz'', izlenebilecek. Biray Dalkıran'ın yönetmenliğini yaptığı filmde, Hakan Yılmaz, Sera Tokdemir, Mehmet Özgür rol alıyor. Filmde, Ankara'ya giden Onur'a bir arkadaşının emanet verdiği bir kutu şekerlemeyi görüp içinde 50 bin avro olduğunu bilmeyen Onur'un sevgilisinin aldatıldığın düşünerek, kutuyu yakmasıyla başlarına gelenler anlatılıyor.

LAZ VAMPİR:TİRAKULA FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

LAZ VAMPİR:TİRAKULA

Komedi filmi ''Laz Vampir: Tirakula'' da vizyona girecek filmler arasında. Metin Koç ve Ulaş Zeybek'in yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz bulunuyor.

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]

AÇLIĞA DOYMAK

''Kurtlar Vadisi Filistin''in yönetmeni Zübeyr Şaşmaz'ın ''Açlığa Doymak'' adlı yeni filmi sinemaseverlerle buluşacak. Başrollerini Mete Horozoğlu, Hazar Ergüçlü ve Didem Balçın'ın paylaştığı filmde Ali Sürmeli, Musa Uzunlar, Lale Mansur gibi isimler yer alıyor.Müzikleri Erkan Oğur'a ait filmde, hayatlarındaki yıkımlardan açlık ile çıkmaya çalışan 3 karakterin kesişen öyküleri anlatılıyor.

ÇAKALLARDA DANS:HASTASIYIZ DEDE FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

ÇAKALLARLA DANS 2: HASTASIYIZ DEDE

Murat Şeker, kendi yazıp yönettiği ''Çakallarla Dans''ın ikinci filmi ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'' için yeniden kamera arkasına geçti.Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Timur Acar'ın başrollerde yer aldığı filmin konusu özetle şöyle: ''Çakallık yapan kahramanlar, hapse girmiş ve orada zor günler geçirmektedir. Mahallelerinden ve futboldan uzak kalmak onlar için çok zordur. Suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenen kahramanlar, bunun ucunda şartlı tahliye olduğunu duyunca kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ama mesele çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir.''