BIST 9.951
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.442,30
HABER /  GÜNCEL

McCartney: Benim de telefonumu dinlemiş olabilirler

Eski Beatles üyesi, İngiltere'deki telekulak skandalından kendisinin de nasibini almış olabileceğini düşünüyor.

Abone ol

Mills ve McCartney 2006 yılında ayrılmışlardı

Beatles grubunun eski üyesi Paul McCartney İngiltere'de telefonu gazeteciler tarafından gizlice dinlenilen kişiler arasında kendisinin de bulunduğundan şüphe ediyor.

McCartney'nin boşandığı eşi Heather Mills geçtiğimiz günlerde Mirror gazetesine bağlı bir gazetecinin kendi telefonunu dinlediğini itiraf ettiğini öne sürmüştü.

Şu an konser turu için ABD'de olan Paul McCartney, İngiltere'ye döner dönmez polisle temasa geçerek konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi alacağını belirtti.

Amerikan medyasına konuşan McCartney, ''Telefonun dinlenmesi bir kişinin özel hayatına yapılan korkunç bir müdahale. Anlaşıldığı kadarıyla uzun süre dinlenmişim.'' diye konuştu.

Çarşamba günü BBC televizyonuna çıkan Heather Mills, 2001 yılında daha henüz McCartney'nin kız arkadaşı iken aralarında bir münakaşa geçtiğini ve bunu takiben, barışmak isteyen eski Beatles üyesinin kendisini arayıp telefonuna bir mesaj bıraktığını anlattı.

Heather Mills, daha sonra Paul McCartney'nin bıraktığı mesajın Mirror gazetesine bağlı üst düzey bir gazeteci tarafından kendisine kelimesi kelimesine aktarıldığını iddia etti.

Mirror grubu bu iddiaya bütün gazetecilerinin hukuka saygılı çalıştığı açıklamasıyla yanıt verdi.

Bu haftaya kadar İngiltere'deki telekulak skandalı medya patronu Rupert Murdoch'a bağlı News of the World gazetesi üzerinde odaklanmıştı.

Fakat şimdi dikkatler rakip medya grubu Mirror'a çevrilmiş durumda.