BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Mazot 80 kuruş, elektrik bedava

Partilerin vaat yarışı tam gaz. BTP Uzan'ı yaya bıraktı. Mazot Milli Ekonomi modeli ile 80 kuruş olacak.

Abone ol

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, BTP iktidarında çiftçilerimize mazotun 80 YKr’tan verileceğini, iktidarlarının 18. ayından itibaren de elektrik enerjisinin ücretsiz olacağını açıkladı.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, ülkemizde asıl mağdurun üretici, köylü, çiftçi, işçi, memur, emekli, dul, yetim ve dar gelirli kesimin olduğuna dikkat çekerek, BTP iktidarında toplumun bu büyük kesiminin mağduriyetinin sona erdirileceğini söyledi. BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Baş “Ülkedeki yüksek maliyetler, tarımı da bitirdi, sanayiyi de bitirdi. Milyonlarca işletme ve imalathanenin kapanması ile işsizlik aldı başını gitti. Üretimdeki bu yüksek maliyetin faturasını tarım ve sanayi kesiminin yanı sıra Türk ailesi ödüyor. Aileler kan ağlıyor. Türkiye’nin gerçek mağdurları, bunlardır. BTP iktidarında bu mağduriyete son verilecek. Mazot çiftçilerimize 80 YKr’tan verilecek. BTP iktidarının 18. ayından itibaren de elektrik enerjisinin ücretsiz olacak.

BTP iktidarının ilk haftasında tüm hanımlara 500 YTL maaş bağlanması, ardından da tüm vatandaşlarımıza 500 YTL vatandaşlık maaşı bağlanması suretiyle, toplumun büyük tüketici kesimi desteklenmiş olacak, böylece piyasa canlanarak tarım ve sanayi üreticilerimize büyük bir müşteri tabanı oluşturulacaktır. Böylece ne ürün bağda-bahçede kalacak, ne de mal rafta kalacaktır; çiftçilerimize mazotun 80 YKr’tan verileceğini, iktidarlarının 18. ayından itibaren de elektrik enerjisinin ücretsiz olacağını açıkladı.