BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.428,39
HABER /  MEDYA

Masterchef kim elendi 16 Eylül Umut mu Uğur mu işte son haber

Masterchef Türkiye'de nefesler tutuldu 16 eylül pazar akşamı elenen isim belli oldu. Eleme potasına kalan 4 kişiden ikisi olan Uğur ve Umut eleme adayı oldu. Şefler tarafından olumlu yorum alamayan iki yarışmacı arasından kaybeden, yani elenen kim oldu sorusunun yanıtı haberimizde. İşte Masterchef 16 eylül elenen isim...

Abone ol

Masterchef elenen kim oldu, 16 eylül Masterchef kim elendi Uğur mu Umut mu? Bu hafta Masterchef'te yine nefesler tutuldu, heyecan dolu bir final gecesi yaşandı. 4 kişi bu hafta eleme potasındaydı ve son iki isim elenmek üzere seçildi. Umut ve Uğur Masterchef'e veda eden isimlerden ikisi olarak şefler tarafından seçildi. 16 eylül Masterchef eleneni ise Yemekteyiz programından tanıdığımız 22 yaşındaki Umut oldu. Yarışmaya devam eden isim Uğur oldu. 

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER: Bu haftanın ilk eleme potasına girenler Meltem ve Uğur oldu. 3. haftada eleme adayları belirlenirken, Ezgi haftalar sonra ilk kez eleme potasına girmekten kurtuldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU: Dokunulmazlık hakkı için Tuğçe ve Hakan mücadele etti. Sonucunda 3. Haftada dokunulmazlık hakkını Tuğçe kazandı. Bu hafta dokunulmazlık hakkını kaybeden Hakan tepkisini; ‘En arkada ben vardım, korktukları için demek ki gözleri bendeymiş.. Nereden anladılar, kim izledi çeri domates kullanmadığımı nereden anladılar diye aklımda deli sorular var…' şeklinde dile getirdi.

MasterChef Şef yarışmacıları kim kimdir, Master Şef yarışması hakkında tüm detaylı bilgiler haberimizde. Master Şef yarışması 1 Eylül Cumartesi günü ekran macerasına başladı.

Peki, MasterChef yarışmacıları kimler? Master Şef Türkiye TV8'den canlı izleyebilirsiniz. Peki masterchef kazananları kim? MasterChef Türkiye 3. bölüm izle... MasterChef Türkiye'de ne oldu.. İşte detayları...


MASTERCHEF TÜRKİYE HAFTANIN TAKIM KAPTANLARI?
MasterChefTürkiye'de bu haftanın takım kaptanları Kerem ve Ezgi oldu! Bakalım bu haftanın takımlarını nasıl oluşturacaklar? Bireysel kaptanlık için mücadele eden yarışmacılar arasında Kerem mavi takımın kaptanı oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'YE YENİ YARIŞMACILAR KİMLER OLDU?

3. hafta için yeni bir gelişme yaşandı. Zeynep ve Atakan takıma dahil oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE NEDİR: 14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet edeceği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Bu üç isim programda hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alacak. Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı MasterChef'in kadrosunda 14 yarışmacı yer alacak. Eylül’de başlayacak yarışma, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelecek...

MASTERCHEF JÜRİ ÜYELERİ: Mehmet Yalçınkaya: Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in şefi olan Mehmet Yalçınkaya, Bolu'lu.Türkiye Lezzet Ödülleri’nde ‘En İyi Şef’ ödülünün sahibi olan Yalçınkaya,Türk mutfağının yanı sıra; birçok dünya mutfağına da hakim.

Hazer Amani: Güney Afrika’da aşçılık üzerine eğitimler alan Hazer Amani,2010 yılında Türkiye'ye dönüş yapmıştır.

Somer Sivrioğlu: Avustralya’da Efendy isimli ünlü Türk restoranının sahibi olan Somer Sivrioğlu; Anatolia: Adventures in Turkish Cooking adlı kitabın da yazarlarından biri.