BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,96
ALTIN 2.448,97
HABER /  GÜNCEL

Marmaris otobüs kazası ölenlerin isimleri yaralıların kimlikleri

MARMARİS'te 24 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında ölenlerin isimleri yaralıların kimlikleri belli oldu mu? Katliam gibi kazada ölenlerin sayısı her geçen dakika artıyor. Kazanın görüntüleri ise dehşete düşürüyor.

Abone ol

MARMARİS'ten son dakika gelen haber herkesi kahretti. İçinde yerli turistlerin olduğu tur otobüsünün freninin boşalması sonucu virajı alamayarak 20 metre yükseliğinden alt yola uçtu. Marmaris'teki otobüs kazanda ölenlerin isimleri ve yaralananların kimlikleri belli oldu mu?

Marmaris'teki kazada ölü sayısı her geçen dakika artıyor. Son dakika haberlerine göre katliam gibi kazada 24 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

Muğla Valisi Amir Çiçek, otobüs kazasında kişilerin yerli turistler olduğunu açıkladı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan kazada hayatını kaybeden ve ardından cenazeleri Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilen 24 kişinin kimlikleri de belirlendi.

Kazada hayatını kaybeden kişilerin isimleri şöyle: Armağan Sertbaş, Fatma Sevindik, Nazlı Ceylan, Kemal Öksüz, Nesrin Öksüz, Habil Güler, Mükerrem Salcan, Ayşe Nur Namlıarkan, Hatice Güllü, Selda Altay, Serpil Kaldırımcı, Ayşe Kolcu, Mübeccel Dedeoğlu, Melisa Şele, Feray Akın, Zübeyde Çalık, Gülüzar Kılıç, Leman Kılıç, Cemile Sönmez, Münire Güler, Fermudiye Ay, Leyla Konakçı, Zeynep Öksüz ve Sultan Karadağ.

YARALILARIN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Midibüste 34 kişinin bulunduğunu kaydedenm Muğla Valisi Amir Çiçek, kazada yaralanan  Yasemin Namlı Arkan, Nazime Çiçek, Duygu Sertbaş, Bircan Kıran, Fatma Ecrin Ökten  (12) ve Bahar Sinur'un Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma  Hastanesinde, Beyzanur Hano (8) ve Cahide Güler'in Marmaris Devlet Hastanesinde,  Simge Sinur (17) ve 10 aylık Nehir Sertbaş'ın Özel Yücelen Hastanesinde  tedavilerinin sürdüğü, bebeğin hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisini  paylaştı.

Çiçek, midibüste 3'ü erkek ve 31'i kadın olmak üzere 34 kişinin  bulunduğunu ifade etti.

Hayatını kaybedenlerin bilgilerinin ellerinde olduğunu, kimlik  tespitinin ardından cenazelerin yakınlarına teslim edileceğini aktaran Çiçek,  bunun için Yerkesik mevkisindeki Adli Tıp Kurumu morgunda cumhuriyet savcıları  eşliğinde çalışma yapıldığını anlattı.

MARMARİS OTOBÜS KAZASI KAHREDEN DETAY

Kaza yapan araçta bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun bu sabah saatlerinde Anneler Günü etkinliği için İzmir Buca'dan, Marmaris'e gitmek üzere yola çıktıkları bildirildi.