BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.422,87
HABER /  GÜNCEL

Mardinliler turistleri davul zurnayla karşıladı!

İzmir'den Mardin'in Nusaybin ilçesine gelen turist kafilesi otobüsten indikleri anda şaşkına döndü. Mardin halkı ve Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel, turistleri davul, zurna ve kemençeyle karşıladı.

Abone ol

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen ve esnaf tarafından ilçeye gelen turist kafilesi için karşılama programı yapıldı.  Özel, daha önce de Çanakkale, İstanbul ve Türkiye'nin değişik kentlerinden turistleri ağırladıklarını, bugün de aynı heyecanı yaşadıklarını dile getirdi.

"Biz her gün karşılamaya hazırız"
Nusaybin'de herkesin bir evinin bir kapısının olduğunu vurgulayan Özel, şunları dile getirdi: "Nusaybin'deki bütün evler misafirlerimizin hizmetinde. Kürt, Türk, Arap, Çerkez hepimiz kardeşiz. İlçemiz huzur şehridir, medeniyet şehridir. Nusaybin Güneydoğu'nun Paris'idir. Herkesin mutlaka Nusaybin'e gelip, tarihi yerleri ve dünyanın ilk üniversitesini görmelerini istiyoruz. Misafirlerimiz gelsin, biz her gün onları karşılamaya hazırız."