BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  GÜNCEL

Mardin'de Orhan Miroğlu'na büyük şok! Ahlaksız...

AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Mardin'de ziyaret ettiği bir kahvehane büyük bir şok yaşadı. Kahvehane sahibi Miroğlu ve yanındakilere hakaretler yağdırarak kahvehaneden çıkardı.

Abone ol

AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Mardin'de esnaf ve kahvehaneleri ziyaret etti.

AK Parti'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmed Vejdi Kahraman için oy isteyen Orhan Miroğlu ve beraberindekilere, kahvehanede bulunanlar tarafından tepki gösterildi. Miroğlu ve yanınkakiler kahvehaneden çıkarıldı. Kalabalık kahvehaneden çıkarken büyük bir arbede yaşandı.

Miroğlu'yla birlikte gelenlerden biri misafire böyle davranılmaz diyerek tepki gösterince kahvehane sahibi hakaretlerle karşılık verdi.

Şahıs ahlaksız diyerek grubun üzerine yürüdü bu esnadan grupta bulunanlardan biri de ahlaksız senin babandır diyerek karşılık verdi.

AK PARTİ MARDİN İL SKM’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

AK Parti Mardin İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı,
08.02.2019 tarihinde Ömerli İlçesi’nde gerçekleştirilen seçim çalışmaları
esnasında heyetla alakalı çıkan iddialara karşı bazı
açıklamalarda bulundu.

"Tüm kamuoyunun bildiği üzere 31 Mart’ta gerçekleştirilecek
olan yerel seçim çalışmalarına Mardin Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerimizde günler öncesinden başladık. Bu kapsamda kazanacağımıza kesin gözle baktığımız Ömerli İlçesi’nde de çalışmalarımızı devam ettirdik. İlçemizde çalışmalara mukabil olarak girilen bir kıraathanede tesadüf eseri orada bulunan başka bir partinin belediye başkan adayı ile AK Partimizin adayı arasında yerel nedenlerden kaynaklı kısa süreli sözlü bir tartışma cereyan etti. Fakat tartışma büyümden son buldu. Bizde heyet olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ettik.

Bazı yerel medyada çıkan asılsız iddialara istinaden, Genel Merkez MKYK Üyesi aynı zamanda Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Sayın Orhan Miroğlu’nun, programda bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Vejdi Kahraman’ın, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın bizzat kendilerine karşı ne sözlü nede farklı tartışmalara neden olabilecek herhangi bir husus yaşanmamıştır.

AK Parti katılmış olduğu tüm seçimlerde çalışmalarını
samimiyetle, tevazuyla ve kim olursa olsun tüm milletimize saygıyı esas alarak sürdürmüştür. AK Parti gücünü ve samimiyetini daima millete hizmetten yana kullanmıştır. İnşallah 31 Mart yerel seçim çalışmalarımızı bu minvallerde sürdürerek 1 Nisan sabahı zaferi hep birlikte idrak edeceğiz.