BIST 9.122
DOLAR 32,35
EURO 35,00
ALTIN 2.325,03

Marco Polo Tatil Köyü

“Gördüklerimin Yarısını Bile Yazmadım” Marco Polo

  

Ünlü Gezgin Marco Polo, yüzyıllar öncesinde gezi anılarından oluşan "Harikalar Kitabı" ile gezginlere doğunun büyülü dünyasından ışık olmuştu ve İpek Yolu’nun efsanevi dünyasına yapılan  yolculukların kendine özgü rengini belirlemişti. 

     

Club Marco Polo 2012 yaz sezonunda supervisor ekibiyle 22 yıllık bir otel markasının yenilenen eğlence ağırlıklı, dinamik tatil köyü konseptiyle harika bir tatil için “Merhaba” diyor. 

    

Marco Polo Tatil Köyünde 7 den 70’e Herkes Kendi Gibi

Her misafirin kendisinden bir şeyler bulduğu bir tatil anlayışıyla, tatil köyü konseptini birleştiren Aker Otel İşletmelerinin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ak’ın hedefi, tatilciye umduğundan daha fazlasını vermek. Sürprizlerle misafir özgürlüğünü Marco Polo Şarkısı ile simgeleyen bir tatil için 35 kişilik özel bir supervisor ekip ile 35 tane gözün tatil köyünü çok iyi gözlemleyip, sürdürdüğü bir sistemle misafirine samimiyetle yaklaşan, yüksek kalitede çok amaçlı, dinamik, eğlendiren servis ve hizmet anlayışında “kendiniz gibi tatile ne dersiniz? ” sorusunun yanıtı Marco Polo Tatil Köyünde.  

    

Her biri ayrı bir departmandan seçilmiş, kendisini misafir gibi hisseden, burası benim en güzel evim diyen bir ekip ruhuyla tıpkı logosundaki kaplumbağaların her an her yerden karşınıza çıkan sevimli halleri gibi sürprizlere doymayan bir tatil anlayışı içinde animasyon, yiyecek içecek, eğlence üçlüsünü birleştiren dopdolu bir tatil köyü.

  

Marco Polo’da 24 Saat Yetmiyor

Marco Polo Tatil Köyüne tatil için geri gelir misiniz, tavsiye eder misiniz anketlerinde % 96 Evet cevabıyla karşılaşılıyor diyen Genel Müdür Yardımcısı İhsan Güzel benden de samimiyet ve profesyonelliğiyle “Evet” cevabını alıyor.

  

Sizi tanımış olmaktan mutluluk duyduğumu bilmenizi isterim

İhsan Güzel Soyadı gibi güzel bir tatil için ekibiyle görev başında. 1996 yılında Marco Polo Tatil Köyünde çalışmaya başladığımda benim için bir rüyaydı ve şimdi üst düzey yönetimde genç bir ekiple, misafirlerimize bu tatil rüyasını yaşatmak için supervisor sistemimiz çok konuşulacak.  Bizim misafir profilimiz neye geldiğini, niçin geldiğini çok iyi biliyor. Marco Polo’nın 2010 yılında başlayan renavasyon yatırımları gelişim ve değişim sürecimizin önemli bir etkeni oldu. Her zaman arkasında duracağım en önemli husus şudur ki, tatilciye dürüst bir yaklaşımla ekibimizin her üyesi en az İhsan Güzel kadar sorumludur.  Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ak’ın personele yatırım, samimiyet ve değer ilkelerini Marco Polo Tatil Köyü olarak tatile ve tatilciye değer katan bir bakış açısıyla yaşatmak bizim sürdürülebilir otelcilik anlayışımızdır.

“Gördüklerimin Yarısını Bile Yazmadım”

                       Marco Polo

Güzel ve ekibine şimdilik veda ederken bende Marco Polo Tatil Köyünü yaşamaya, yazmaya ve yaşatmaya geleceğim.

Tatil Tadında Kalın

Bu tesisle ilgili ayrıntılı bilgi ve fiyatlar için