BIST 8.737
DOLAR 32,34
EURO 35,16
ALTIN 2.240,78
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Mansur Yavaş'tan bomba açıklama! Sahte senetle icra olayı meğer...

Mansur Yavaş'tan beklenen son dakika açıklama geldi, sahte senetle 600 bin doları icra yolu ile almakla suçlanıyordu.

Abone ol

Sahte senetle 600 bin doları icra yolu ile almakla suçlanan CHP adayı Mansur Yavaş, açıklama yaptı. Söz konusu iddiaların sahibi Necmettin Kesgin'in, yüzde 80 şizofren raporu bulunduğunu belirten Yavaş, şahsın belgede sahtecilikten hapis cezasına çarptırıldığını, çocuk istismarından da halen yargılandığını söyledi.

"Asıl mağdur benim" diyen Yavaş şu ifadeleri kullandı:  "Yargıtay'ın hakkımda onayladığı herhangi bir ceza davası, ceza kararı yoktur. Seçim uğruna bir sahteciye  bu imkanı vermek bir utanç vesikasıdır. 

Şantajdan hapis cezası var
Bu şahıs resmi evrakta sahtecilik, şantajdan hapis cezası almış bir kişidir. Avukatlığını yaptığım şirketin ödemesini alıp kaçmış, şahsıma bıraktığı seneti icraya verdiğimde, senetteki imzanın sahte olduğu ortaya çıkmıştır. Bir suçun mağdurunun suçlu ilan etmek çirkef iddiadır. Yargıtay’ın onayladığı herhangi bir ceza kararı bulunmamaktadır. Şahsın bana verdiği sahte senetle ilgili bir icra inkar kararı vardır.

       Yavaş'ın basın toplantısında gösterdiği dosya

Ömer Çelik ve Özhaseki'ye dava
Haberi yapan gazete ile Mehmet Özhaseki ve Ömer Çelik hakkında suç duyurusunda bulunacağız.

İttifak iddiasına cevap
Aday olmamla birlikte asılsız iddialarla seçmen karşısında itibarım zedelenmeye çalışılmıştır. Sanki suçmuş gibi Makedon olduğum söylenerek itibarım azaltılmaya çalışılmıştır. Bizim PKK ile ittifak yaptığımız yönünde iftira atmaya çalıştılar. Bunlar çare olmayınca, belediye çalışanlarının işten çıkarılacağı yerine 20 bin PKK’lının işe alınacağı duyuruldu.

Yavaş, iddialarla ilgili duruşma tutanaklarını paylaştı


ÖSYM belgesinde de sahtecilik yaptı
Bu şahıs kendisi hukuk fakültesinden ayrılmış zamanında ve afla da geri dönüyor. Staj yaparken okul ÖSYM’den gelen belgesi sahte bir şekilde 100 puan artırarak Gazi Üniversitesi’nde geçiş yaptığını ortaya çıkarıyor. Bunun da mahkeme kararı hepinizin önünüzdedir.

İstismar cezası onanırsa hapse girecek
Bu ‘saygın’ iş adamı çocuk istismarından yargılanıyor. Aynı zamanda şizofren raporu var. Hiçbir ilişkim olmadığı demesine rağmen ıslak imzalı ikrarı da orada. Karar onanırsa hapse girecek. Ayrıca diğer istismar dosyasından da ceza alması yüksek.

Şizofren raporu

Mansur Yavaş hakkındaki sahtecilik suçlama ne?
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı için “Sahte senetten tazminat cezası aldı” haberlerinin basında yer alması üzerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapmıştı. Çelik "Ne Mansur Yavaş ne CHP iddialara yanıt verdi. Biz inceledik ve vardığımız sonuçlar bu şekilde vahim bir tabloyu ortaya koyuyor. CHP’nin ve Mansur Yavaş’ın suskunluğunu da vatandaşımızın takdirine arz ediyoruz.” demişti.

600 bin dolarlık sözleşme metni
Yavaş'ın suç duyurusu

Caption