BIST 8.725
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.237,45
HABER /  SPOR

Fenerbahçe'de Berke Özer sesleri! Ersun Yanal'a tepkiler çığ gibi

Volkan Demirel ve Harun Tekin'in hatalarına artık daha fazla tahammül edemeyen Fenerbahçe camiası, genç file bekçisi Berke Özer'e şans verilmesi gerektiğini düşünüyor.

Abone ol

Son olarak Başakşehir maçında gösterdiği kötü performansla eleştiri oklarının hedefi olan Volkan Demirel ve Bursaspor’dan büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen kalesinde hatalı goller yiyen Harun Tekin Fenerbahçe’nin ‘1’ numaralı sorunu oldu. Ersun Yanal’a yöneltilen Berke Özer serzenişleri ise artık daha fazla yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

"Hata Yapacaksa Berke Yapsın"
 
Kaledeki sorunları bir türlü çözemeyen ve düzenli olarak forma giyen Harun Tekin’i kesip Volkan Demirel’e forma veren Yanal, yaptığı tercihlerle topun ağzına gelirken, deneyimli teknik adamın artık Berke Özer’e şans vermesi gerektiği belirtildi. ‘Hata yapacaksa Berke yapsın, diğerleri zaten yapıyor bu saatten sonra Berkey’i kazanmamız lazım’ görüşleri artık gün yüzüne çıkarken 19 yaşındaki eldivenin bu haldeki Volkan Demirel’in arkasında kalmaması gerektiği bildirildi.

Trabzonspor’un kaleyi devrettiği Uğurcan ve Arda Akbulut örneklerini Ersun Yanal’a hatırlatan Fenerbahçe yönetimi, Berke konusunda hocanın cesur davranması gerketiğini düşünüyor.


Önümüzdeki Sezon da Kadroda Düşünülüyor 

Ligde herhangi bir hedefi kalmayan sarı lacivertli yöneticiler önümüzdeki yılın kadrosunu oluşturma adına Berke’yi plan dahilinde tutmayı düşündüğü anlaşıldı.