BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,62
ALTIN 2.384,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manisa Belediye Spor top başı yaptı

Manisa Belediye Spor Futbol Yaz Okulu açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Abone ol

Manisa Belediyesi Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen Manisa Belediye Spor Futbol Yaz Okulu açılış törenine Manisa Belediye Spor Kulüp Başkanı Ziya Elmalı, Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü, danışman Alparslan Ustamehmetoğlu, antrenörler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Manisa Belediye Spor Kulüp Başkanı Ziya Elmalı, “Geçen yıl yaz okulumuzun açılışını yaptığımızda 110 öğrencimiz katılmıştı. Bu yıl da 195 öğrencimiz kayıt yaptırdı.

Çalışmalarımızın bir kısmını Belediyemize ait olan Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde, bir kısmını da yine Belediyemize ait olan Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri'nde sürdüreceğiz. Bizim programımızda 2003 doğumlu öğrenciler yoktu.

Ama velilerimizin, anne-babalarımızın yoğun talepleri üzerine 2003 doğumlu öğrencilerimizi de programımıza dahil ettik. 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 ve 2003 yaş grubu öğrencilerimizi altı tane değerli antrenörümüz çalıştıracak. Futbolun temel değerleri, bilimsel değerleri burada çocuklarımıza verilecek” dedi.

Çocuklarını yaz okuluna gönderen anne ve babalara da teşekkürlerini sunan Elmalı, “Burada bu çocuklarımızın anne ve babalarına da teşekkür etmemiz gerekiyor. Çünkü onlar kendi bütçelerini zorlayarak çocuklarını spora teşvik ediyorlar ve çocuklarını bize emanet ediyorlar. Onları kendi çocuklarımız gibi koruyacağız.

Servislerimizle idmana getirilip, idman bitiminin ardından yine servislerimizle ikametgâhlarına bırakılacaklar. Manisa Belediye Spor olarak 7 ayrı branşta 325 öğrencimize daimi spor eğitimi veriyoruz. Burada Manisalının spora olan ihtiyacından dolayı bu hizmeti daimi hale getirdik.

Tabi bu statların yapılmasında yönetim kurulumuzun hepsinin ayrı ayrı emekleri var. Ama spora gönül vermiş, spora önem vermiş Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün ayrı bir emeği var. Biz kendisinden tesislerle ilgili, sporla ilgili bir istedik, O bize üç verdi. İki istedik, beş verdi.

Ben Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum ve O'nun selam ve saygılarını iletiyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Futbol Yaz Okulu öğrencileri, protokol üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Açılış töreni, düzenlenen kokteylle devam etti.