BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Manchestera zehirli paket şoku

Manchester United, teknik direktör Ferguson'a gönderilen ve üzerinde küfür dolu bir mesaj olan paketle sarsıldı.

Abone ol

Manchester United takımı teknik direktör Sir Alex Ferguson’a gönderilen ve içinden bilinmeyen bir maddeye yapıştırılmış küfür dolu bir not çıkan paketle sarsıldı.

Manchester United’ın Carrington’daki antrenman sahasına gelen bir paket bir anda ortalığı birbirine kattı. Alex Ferguson adına gelen paketi açan görevliler ne olduğunu anlayamadıkları bir tozla karşılaşınca hemen alarm verdi. Üzerinde birçok küfürle birlikte ‘Bunu neden açtın salak?’ yazan bir not çıkan paketin içindeki maddenin zehir olmasından korkan yetkililer paketi açan kişileri hastaneye yollarken tesis içinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Manchester United’ın sözcülerinden biri konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘Şimdiye kadar özellikle rakip takımlardan binlerce e-mail almasına rağmen Ferguson’a şimdiye kadar asla böyle bir paket yollanmamıştı. Bu, ciddiye alınması gereken bir konu’’ Polis maddenin kimseye zarar vermediğini belirtirken Ferguson ve takım oyuncularının bugün oynanacak olan Milan maçı için olaydan bir süre önce İtalya’ya uçtuğunu dolayısıyla alarm verildiğinde tesiste olmadıklarını söyledi.