BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.428,33
HABER /  GÜNCEL

Manchester City menajeri: Öz güven krizi yaşıyoruz

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam sahasında CSKA Moskova'ya 2-1 yenilen Manchester City herkesi şaşırttı. Menajer Manuel Pellegrini, "Öz güven krizi yaşıyoruz. Her gün oyuncularla konuşup bunun nedenini bulmalıyız" dedi.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam, sahasında Rusya'nın CSKA Moskova takımına 2-1 yenilen Manchester City herkesi şaşırttı. Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini maçtan sonra yaptığı açıklamada takımının "öz güven krizi" yaşadığını söyledi.

Manuel Pellegrini, "Oyuncularla her gün konuşmalı ve bu krizin nedenini bulmalıyız" dedi.

Pellegrini sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu takıma Şampiyonlar Ligi'nde neler olduğunu bulmaya çalışmalıyız. Elimizde çok önemli futbulcular var. Fakat onların neden Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynayamadıklarını anlayamıyorum."

Elenme tehlikesiyle karşı karşıya

Geçtiğimiz yılın İngiltere Premier Ligi Şampiyonu Manchester City dün akşam aldığı yenilgiyle 2 puanda kaldı ve grubunda son sıraya geriledi.

E Grubu'nda ilk dört maç sonunda Bayern Münih'in 12, Roma ve Cska Moskova'nın 4'er puanı var.

26 Kasım'da CSKA Moskova-Roma maçını bir takımın kazanması ve City'nin Bayern Münih'i yenemememesi halinde, İngiltere şampiyonu, Şampiyonlar Ligi'nden elenecek.

Dün akşamki maçta kırmızı kart gören Manchester City'nin iki önemli orta saha oyuncusu Fernandinho ve Yaya Toure, Bayern Münih'e karşı forma giyemeyecekler.

City son iki maçında, grup birinciliğini garantileyen Bayern Münih'i sahasında, Roma'yı da deplasmanda yense bile Şampiyonlar Ligi'nden elenebilir.

Şampiyonlar Ligi'nde grup üçüncüleri ise yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor.