BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Malta mesaisi başladı

Malta ile karşılaşacak (A) Milli Takım hazırlıklarına sabah antrenmanıyla başladı.

Abone ol

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup elemelerinin ilk maçında Malta ile karşılaşacak (A) Milli Takım, bu karşılaşmanın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri?nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan ve basın mensuplarına 10 dakika görüntü izni verilen antrenmanın ilk bölümünde milliler, koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi.

Millilerin sabahki çalışmasına izinli olan Nihat Kahveci'nin yanı sıra ailevi durumundan dolayı teknik heyetten izin alan kaleci Özden katılmadı. Nihat'ın bugün takıma katılması beklenirken, Özden'in akşamki çalışmada takımda yer alacağı açıklandı. Bu arada Beşiktaş'ın ligde Konyaspor ile yaptığı maçta sakatlanan milli oyunculardan Gökhan Zan, sabahki idmanda koşu yaptı. (A) Milli Takım, Malta maçı hazırlıklarını bu akşam basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Öte yandan milli takım oyuncuları ve teknik heyeti 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle antrenman öncesi Türk bayrağı ile basın mensuplarına görüntü verdi.

CÜNEYT ÇAKIR YENİ KURALLARI ANLATTI

Millilerin sabahki idmanının başında FIFA Kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır, oyunculara ve teknik heyete yeni kurallar hakkında bilgi verdi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in daveti üzerine Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Cüneyt Çakır, yeni kuralları oyunculara anlattı.