BIST 10.507
DOLAR 32,29
EURO 35,05
ALTIN 2.475,42
HABER /  SPOR

Erciyeste ceza yağmuru

Kayseri Erciyesspor'da takımın toparlanması için futbolculara ceza yağdırdı.

Abone ol

Kayseri Erciyesspor'da takımın toparlanması için futbolculara cezalar veren yönetim, Cenk İşler'i süresiz kadro dışı bıraktı ve 40 bin YTL para cezası verdi. Kulüp Basın Sözcüsü Dr. İbrahim Demir, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulunun takımın geçen yılki performansını yakalaması ve toparlanması için bir dizi kararlar alındığını belirterek, şu bilgileri verdi:

"Yönetim kurulunda Cenk İşler'in disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılması ve 40 bin YTL para cezası, Ömer Közen'in disiplinsiz hareketlerinden dolayı süresiz kadro dışı bırakılması ve 3 bin YTL para cezası,Victor Agali'nin Büyükşehir Ankaraspor maçında soyunma odasındaki disiplinsiz hareketlerinden dolayı 5 bin Avro, Serge Die'nin, Ankaraspor maçında verilen göreve rağmen yeterince mücadele etmemesi ve sezon başında takıma mazeretsiz olarak geç katılması nedeniyle 4 bin Avro para cezası ile cezalandırılmalarına ve bu iki futbolcunun başka takımlarla görüşmeleri ve gerekirse anlaşmalarına izin verilmesi kararlaştırıldı.

Ayrıca, İlkem, Fadhel ve Yusuf'un kötü performans ve davranışları nedeniyle uyarılmalarına karar verildi." Takımın bulunduğu noktada yönetimin, teknik heyete güven ve desteğinin tam olduğunu ifade eden Demir, takımın bir an önce toparlanması için teknik heyetin de dikkatinin çekileceğini kaydetti. Transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini hatırlatan Demir, Ankaragücü'nden kaleci Zafer, Büyükşehir Ankaraspor'dan orta saha oyuncusu Mustafa Sarp ve Galatasaray'dan stoper Yalçın ve kulüpleri ile anlaşma sağladıklarını, her üç futbolcunun da Kayseri'ye geleceğini bildirdi. Demir, ayrıca Macaristan milli takımının kaptanlığını da yapan Malatyaspor'dan Toth ile de görüşmelerinin olumlu yönde sürdüğünü belirtti.