BIST 10.155
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.392,87
HABER /  GÜNCEL

Makatından pet şişe girince...

Duş yapmak için banyoya giren S.y dengesini kaybedip yere düşünce...

Abone ol

Edirne'de, duş yapmak için girdiği banyoda ayağı kayınca pet şişenin üzerine düştüğünü söyleyen 50 yaşındaki S.Y. yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Makattan girerek ince bağırsaklara kadar ulaşan 330 mililitrelik pet şişe, ameliyatla çıkarıldı.

Edirne'de oturan 50 yaşındaki erkek S.Y., iddialara göre duş yapmak için banyoya girdi. Üzerindeki kıyafetleri çıkardığı sırada dengesini kaybettiği belirtilen S.Y. düştü ve o sırada yerde bulunan 330 mililitrelik pet şişenin üzerine oturdu. Acı içinde kıvranan S.Y.'nin çığlıkları üzerine banyoya gelen yakınları, hemen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine getirildi. Burada gömlek cebinde kalan gözlüğü ile birlikte röntgen filmi çekilen S.Y.'nin üzerine düştüğünü iddia ettiği pet şişenin ince bağırsaklara kadar ulaştığı ve o bölgedeki kolonlarda kaldığı görüldü.

Genel Cerrahi servisinde ameliyata alınan S.Y.'nin makatından girdiği tespit edilen pet şişe, yapılan operasyonun ardından karnı kesilerek ameliyatla çıkarıldı. 1 gün hastanede müşade altında tutulan S.Y., daha sonra hastaneden taburcu edildi.

 

GAZİOSMANPAŞA BU ÖLÜM İLE ÇALKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Gaziosmanpaşa'da lise öğrencisi 15 yaşındaki Gamze Dikgöz, ablasının evinde boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Kapıda zorlama olmadığını tespit eden polis, cinayetin bir yakını tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Olay, bugün sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi Çelebiler Sokak'ta meydana geldi. Lise birinci sınıf öğrencisi Gamze Dikgöz, yeğenini Kuran Kursu'na bıraktıktan sonra ablasının evine gitti. Bir süre sonra da eve eniştesi geldi. Kapıyı açan enişte, baldızı Gamze'nin cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Gamze Dikgöz'ün öldüğü tespit edildi.

Yapılan ilk incelemede, Gamze Dikgöz'ün boğularak öldürüldüğü saptandı. Kapıda zorlama olmaması ve evden herhangi bir şeyin çalınmamış olmasını dikkate alan polis, cinayetin tanıdık bir kişi tarafından gerçekleştirilmiş olma ihtimali üzerinde duruyor

 

TECAVÜZDEN 4 SAAT SONRA KENDİNE GELDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Marmaris İlçesinde, 20 yaşındaki İngiliz turist Samantha Legiht F., kendisini motosikletiyle otele bırakma vaadiyle kandıran bir kişinin tecavüzüne uğradığını ileri sürerek polise şikayetçi oldu.

Bir hafta önce arkadaşlarıyla Marmaris'i tatile gelen İngiliz Samantha Legiht F., dün gece eğlenmek için Barlar Sokağı'na gitti. Saat 04.00'da kadar eğlenen genç kız, Tepe Mahallesi'ndeki oteline dönmek için yürümeye başladı. Bu sırada, iddiaya göre, yanına lüks motosikletiyle yaklaşan bir kişi, kendisini oteline kadar bırakmayı teklif etti. Aşırı alkollü olan Samantha Legiht F., kendisini rehber olarak tanıtan motosikletliyle bir süre sohbet ettikten sonra teklifini kabul etti. Aldığı alkolün etkisiyle kendinde olmayan genç kızı motosikletle kişi, Marmaris'e 8 kilometre mesafadeki Datça Yolu Değirmenyanı Mevkisi'ndeki ormanlık alana götürüp, tecavüz etti.

Dört saat sonra kendine gelen Samantha Legiht F., perişan halde 20 metre mesafedeki yola çıkıp, bir minibüse binerek oteline döndü. Genç kız daha sonra yaşadıklarını anlattığı arkadaşları ve otel görevlileri ile Çarşı Polis Merkezi'ne gidip, kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü kişiden şikayetçi oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesine başvurulan Samantha Legiht F.'nin daha sonra sevk edildiği Marmaris Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünde de tecavüze uğradığı belirlendi. Genç kız, daha kapsamlı rapor için Muğla Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Polis, tam olarak eşkal veremeyen İngiliz'e tecavüz ettiği iddia edilen motosikletli tecavüzcünün yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

YİNE MOTOSİKLETLİ TECAVÜZCÜ İDDİASI

Tecavüz olayı akıllara, 2008 yılında Marmaris'te 3'ü İngiliz, 1'i Finlandiyalı 4 kadın turistin benzer şekilde kandırılarak tecavüze uğradıklarını iddia ederek şikayetçi olmalarını hatırlattı. Seri tecavüz olaylarıyla ilgili 37 yaşındaki aşçı H.K. gözaltına alınıp, tutuklanmıştı. 10 ay cezaevinde yatan H.K., serbest bırakılmıştı. H.K.'nin yargılanmasına devam ediliyor.

 

SANA BİRŞEY OLURSA YAŞAYAMAM DEDİ VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'nın  Orhangazi İlçesi çıkışında direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobiliyle yol kenarındaki reklam panosuna çarptıktan sonra, ağır yaralanan eşi Sayra Erkan'ın yanına giderek, "Sana bir şey olursa ben yaşayamam" diye haykırırken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Gündüz Erkan'ın ölümü, hastanede tedavi gören eşinden saklanıyor. Gündüz Erkan'ın cenazesi, eşine haber verilememesi ve yurt dışındaki çocuklarının beklenmesi nedeniyle yarın toprağa verilebileceği söylendi.

Marmaris'te yaptıkları tatilden otomobilleriyle İstanbul'a dönmek üzere dün yola çıkan Gündüz -Sayra Erkan çifti, Orhangazi İlçesi çıkışında trafik kazası geçirdi. Gündüz Erkan yönetimindeki 34 TB 5896 plakalı otomobil, ilçe çıkışında bir anlık dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun reklam panosuna çarptı. Hafif yaralanan Gündüz Erkan, hemen araçtan inerek yanına gittiği eşi Sayran Erkan'ı kanlar içinde görünce, "Sana bir şey olursa yaşayamam" diyerek bağırırken fenalaşıp olduğu yere düşürek yaşamını yitirdi. Sağlık ekiplerinin "Belki yaşar" diyerek 45 dakika kalp masajı yaptığı Gündüz Erkan kurtarılamazken, yaralanan eşi Sayra Erkan ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesi'ne getirildi.

EŞİNE HABER VERİLEMİYOR

Kazada yaralanan Sayra Erkan'ın tedavisi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesi'nde devam ediyor. Acı haberi alınca Bursa'ya gelen Gündüz Erkan'ın eniştesi Cemil Topuzlu, "Acımız çok büyük. Ölüm haberini boynunda kırık bulunan, felç tehlikesi geçiren Sayra'ya söyleyemedik. Hayat arkadaşınının öldüğünü bilmiyor. Cenazeyi bu yüzden kaldıramıyoruz. Yurt dışındaki çocuklarıda bu akşam gelecek. Daha sonra defin işlemi için karar vereceğiz" dedi.

Kaza yapan sürücü Gündüz Erkan'ın kalp krizinden öldüğü olayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca devam ediliyor.

 

 

7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KAÇIRIP TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde parkta oynayan 7 yaşındaki R.T.'yi bisikletiyle kaçırıp tecavüz ettiği ileri sürülen 18 yaşındaki Muhsin Ç. tutuklandı.

Olay, geçen pazar günü saat 21.00 sıralarında Botan Mahallesi'ndeki Pınar Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Muhsin Ç., parkta oynayan R.T.'yi bir süre takip etti. Muhsin Ç., arkadaşlarından uzaklaşan küçük kızı zorla bisikletine bindirip kaçırdı. Olayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine polis harekete geçti.

İlçenin giriş- çıkışlarını tutan polis, şüphelinin kaçabileceği mahalleleri de ablukaya aldı. Botan Mahallesi'nin ara sokaklarında küçük kızla görülen Muhsin Ç., polislerden kaçmak isterken yakalandı. Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürülerek muayene edilen küçük kızın tecavüze uğradığı belirlendi. Psikolog gözetiminde olayla ilgili bilgisi sorulan küçük kızın şüphelinin kendisini mahallenin kenarındaki ormanlık alana götürdüğünü orada tecavüz ettiğini söylediği öğrenildi.

Sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen Muhsin Ç., "Kız kaybolmuştu onu alıp evlerine götürüyordum" diyerek kendini savunmaya çalıştı. Ç., ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. R.T. de ailesine teslim edildi.

TECAVÜZE UĞRADI HIRSINI AYNI YÖNTEMLE ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sinop'un Gerze ilçesinde 5 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki gencin de birkaç gün önce tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Olayla ilgili 4 çocuk tutuklandı.

Gerze İlçesi'nde bir aile, polise başvurup, 5 yaşındaki erkek çocuklarına tecavüz edildiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, olayla ilgili olarak 17 yaşındaki E.Ç.'yi gözaltına aldı.

KENDİSİ DE TECAVÜZ UĞRAMIŞ
İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli, yapılan sorgusunda suçunu itiraf etti. E.Ç. ayrıca ifadesinde kendisinin de birkaç gün önce tecavüze uğradığını söyledi.

Bunun üzerine polis, gence tecavüz ettiği ileri sürülen B.Z ve olay sırasında gözcülük yaptığı iddia edilen 2 kişiyi gözaltına aldı.

Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sinop E Tipi Cezaevi'ne konuldu.

ÖLDÜRÜLECEĞİM DEDİ VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde ölüm tehdidi aldığını ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan 47 yaşındaki Nihat Gündüz, bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Gürsel Mahallesi'nde oturan ve Suudi Arabistan'da işçi olarak çalışan Nihat Gündüz, iddiaya göre kumar borcu nedeniyle kendisini tehdit eden bir grup hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Bu kişilerin kendisini öldüreceğini ileri süren Gündüz, 10 Temmuz akşamı yürüyüş yaparken saldırıya uğradı. Bıçaklanan Gündüz ağır yaralı olarak götürüldüğü İskenderun Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cinayet şüphelisi olarak S.S. (17) ile Hasan Uçar (22), İrfan Karamutlu (42), Celal Değirmenci (53), Orhan Uçar (25) ve Süleyman Söylemez'i (41) gözaltına aldı.

Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi

HIV'Lİ TELEKIZA CİNAYET DAVASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana Seyhan'da yaşayan ve kendisini Çukurova Üniversitesi İktisat öğrencisi olarak tanıtan L.A.'nın (24) fuhuş yaptığı ihbarı üzerine polis, genç kadının evini izlemeye aldı. Mart ayında apartmana giren çıkan erkek sayısının artması üzerine daireye baskın yapıldı. L.A. ile Ç.Ö. yatakta yakalanırken aynı gün L.A. ile 50 lira karşılığı birlikte olan Y.Ç. de gözaltına alındı. L.A.'nın Zührevi Hastalıkları Hastanesi'ndeki tetkiklerinde HIV (AIDS'e neden olan virüs) taşıdığı belirlendi.

'KASITLI YAPTI' İDDİASI
Cumhuriyet savcılığı, HIV'li olduğunu bile bile cinsel ilişkiye girdiği, 2 kişiye bu virüsü bulaştırarak öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla L.A. hakkında Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla dava açtı. İddianamede "Korunmadan cinsel ilişkiye girdikleri, böylece şüphelinin HIV taşıması ve bunu müştekilere bulaştırmak suretiyle ölümlerine sebep olacak şekilde cinsel ilişkiye girerek her iki müştekiye karşı ayrı ayrı atılı suçu işlediği anlaşılmıştır" denildi.

ÖNCE MÜEBBET İSTEDİ
Savcı, L.A. hakkında önce TCK'nın 'kasten öldürme' suçunu kapsayan 81/1. maddesine göre müebbet hapis cezası istedi. Ancak eylemin teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle cezasının 15 yıla indirilmesini talep etti. İki kişiyle cinsel ilişkiye girmesi nedeniyle cezanın 2 kez uygulanmasını, yani toplam 30 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

'GEÇİM KAYNAĞIM'
Tutuksuz olarak yargılanan ve hâkim karşısına çıkmayı bekleyen L.A., 3 yıldır geçimini fuhuş yaparak sağladığını anlattı. İki kez fuhuş yüzünden cezaevine girip çıktığını da belirten L.A.şunları söyledi: "Ben evimde tanımadığım kişilerle cinsel ilişkiye girmem. Telefonla görüşür, dışarıda ilişkiye girerim. Y.Ç. ile evimde cinsel ilişkiye girdim. Kendisine hasta olduğumu söylemedim. Ancak korunarak ilişkiye girdim. Daha sonra, arkadaşım Ç.Ö. ile evde sohbet ederken polisler bastı. Ç.Ö. ile o gün ilişkiye girmedim. Daha önce girmiştim. Ona da hasta olduğumu söylememiştim. Geçimimi sağlamak için mecburen hasta halimle fuhuş yapmaya devam ettim. Ancak korunarak ilişkiye giriyordum."

2 ERKEK TEMİZ ÇIKTI
Gözaltına alınıp serbest bırakılan Y.Ç. ve Ç.Ö. ise "Bize HIV taşıdığını söylememişti. Korunmadan ilişkiye girdik. Kendisinden şikâyetçiyiz. Bize ne olacak?" dedi. Y.Ç. ve Ç.Ö.'nün ilk kan tahlillerinde HIV'e rastlanmadı.

HIV BULAŞTIRANLARA TAZMİNAT CEZALARI YAĞIYOR

HIV BULAŞTI ÖLDÜ, 110 BİN TL
1996'da Şanlıurfa'da sezaryenle yaptığı doğum sırasında Kızılay'dan alınan bir ünite kanla AIDS hastalığının pençesine düşen Siverekli Müzeyyen Işıkgöz, 2 yıl sonra bebeği Rukiye Işıkgöz'ü kaybetti. Müzeyyen Işıkgöz de 2007'de öldü. Işıkgöz Ailesi, açtığı davada 110 bin TL tazminat aldı.

DOĞUMDA HIV'E 800 BİN TL
İzmir'de 1996'da erken doğumla dünyaya gelen Y.O.'ya HIV'li kan verildi. AİHM, yaklaşık 800 bin TL tazminat belirlerken, Y.O.'ya ömür boyu devletçe tedavi sağlanmasına hükmetti.

3 YAŞINDA HIV'E, YOL PARASI
2007'de Şanlıurfa'da, Devlet Hastanesi Kan Bankası'ndan alınan kan verilen 3 yaşındaki Y.Ç.'ye HIV bulaştı. Devletin tedavi ettirdiği Y.Ç.'nin Ankara'ya gidiş geliş yol masrafı karşılanıyor.

KIZILAY KANI HIV'Lİ ÇIKTI
Antalya'da S.Z., 1999'da Ü.U. ile evlendi. Kocasının HIV taşıdığını, kendisine de bulaştığını öğrenince şikâyetçi oldu. Ü.U., "şahsa karşı müessir fiiller" kapsamında 8 yıl 10 ay ceza aldı.

ABD'DE CEZA, 12.5 MİLYON $
ABD'de balayında karısına HIV bulaştıran John B. eski eşine 12.5 milyon dolar tazminata mahkûm edildi.

AVUSTRALYA'DA 660 BİN TL
Avustralya'da test yaptıran ve HIV olduğu söylenmeyen P.D. nişanlısına da bulaştırdı. P.D. dava açtı, doktorlar 660 bin TL tazminata mahkûm edildi.

OTOMOBİL ÇİZİĞİ İÇİN KOCASINI BIÇAKLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde evinin önüne parkettiği otomobilinin çizilmesinden sorumlu tuttuğu eski eşiyle tartışan Ömrüye Efe, tartışma sonucu 3 yıl önce boşandığı Yasin Zengin'i sırtından bıçakla yaraladı

9 yıl önce evlenen ve 3 yıl önce de geçimsizlik nedeniyle boşandıkları öğrenilen Ömrüye Efe ile Yasin Zengin arasında boşanmanın ardından da gerginlik sürdü. Ömrüye Efe, evinin önünde parkedilmiş otomobilinin çizildiğini görünce eski eşi Yasin Zengin'den şüphelenerek Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Ömrüye Efe ve Yasin Zengin Emniyet Müdürlüğü'ne çağırıldı.

Burada verdiği ifadesinde aracı çizmediğini söyleyen Yasin Zengin daha sonra serbest bırakıldı. Ömrüye Efe, iddiaya göre eski eşini bu kez konuşmak için bir pastaneye çağırdı. Burada bir süre konuştuktan sonra dışarı çıkarlarken, iddiaya göre Ömrüye Efe çantasından çıkardığı bıçağı eski eşinin sırtına sapladı.

Olayın ardından yarasının hafif olduğu belirlenen Yasin Zengin Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Ömrüye Ege de gözaltına alındı. Daha önce de aralarında sık sık tartışmalar yaşandığı öğrenilen çiftin 2 çocukları olduğu da belirlendi.

AV TÜFEĞİNİ SOL GÖĞSÜNE DAYADI VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Yozgat'ın Çayıralan İlçesi'nde tarım işçisi, 23 yaşındaki F.T, av tüfeği ile yaşamına son vermek isterken ağır yaralandı.

Sevdiği erkekle kaçtığı iddia edilen F.T, ailesi tarafından Şanlıurfa’nın Birecik ilçesindeki evine getirildi. F.T, daha sonra yakınları ile geldiği Yozgat’ın Çayıralan İlçesi Çokradan Köyü'nde pancar işçisi olarak çalışmaya başladı. Burada kaldığı çadırda kimsenin olmadığı anda eline geçirdiği av tüfeğini sol göğsüne dayadı.

Tüfeği ateşleyen F.T, kalbinin üzerine saplanan saçmalarla ağır yaralanarak önce Çayıralan Devlet, daha sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ameliyata alınan F.T'nin durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIZ ARKADAŞINA MESAJ ATAN KİŞİYİ AFFETMEDİ VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da İsmail Özkan (23), sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kız arkadaşına mesaj atarak birlikte olmaya çalıştığını iddia ettiği arkadaşı Arif Sıçramaz'ın (23) otomobilini yaktı.

100. Yıl Mahallesi'nde sabaha karşı meydana gelen olayda, iddiaya göre, İsmail Özkan, kız arkadaşıyla Facebook'ta mesajlaşan özel bir şirkette güvenlik görevlisi olan Arif Sıçramaz'a ait 01 TT 174 plakalı otomobilin üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdi.

Araçtaki yangın yoldan geçen bir polis ekibi tarafından büyümeden söndürülürken, otomobili yaktığı iddia edilen İsmail Özkan, kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Özkan, "O çocuğu öldürsem daha mı iyiydi. Arif benim çok iyi arkadaşımdı. Onu kız arkadaşımdan uzak durması için uyarmıştım" dedi. Otomobili yakılan Arif Sıçramaz ise şikayetçi olacağını söyledi.

SAYISAL BUNALIMI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, ailesi hurdacılık yapan 27 yaşındaki Hacire Gezgin, bunalıma girince, bir anda önüne çıkıp beklediği Aliağa Cumaovası metro treninin altında kalarak can verdi. Genç kızın, maddi durumlarını beğenmediği, "Sayısal loto neden bize çıkmıyor" diye çevresine yakındığı, 1.5 ay önce de canına kıymak istediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Olay, bugün, saat 10.00 sıralarında, Şemikler Metro İstasyonu yakınlarında meydana geldi. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Ayhan Gezgin'in 27 yaşındaki bekar kızı Hacire Gezgin, çöp atmak için evlerinden çıktı. Bir süre sonra evlerinin yakınındaki korkulukları aşıp rayların üzerine gelen genç kız, bir anda önüne çıkıp beklediği, Cihat Yeşil'in makinistliğini yaptığı Aliağa-Cumaovası seferini yapan metro treninin altında kaldı. Makinist ve güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, bir süre fabrikada çalıştıktan sonra işsiz kalan Gezgin'in metro vagonu altında yaşamını yitirdiğini belirledi. Olayın duyulması üzerine gelen baba Ayhan, anne Güler Gezgin, gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından güçlükle teskin edildi.

DERT YANIYORDU

Kızının cesedini görünce şok geçiren baba Ayhan Gezgin, "Sabah evden çöp atmak için çıkmış. Sonra bu acı haber ulaştı, hemen koştum. Ama geç olmuştu. Kızım sürekli dert yanıyordu. "Bizim neden maddi durumumuz iyi değil, neden bize sayısal loto çıkmıyor?' şeklinde. Bizleri de beğenmiyordu. 1.5 ay önce de ilaç içip canına kıymak istemişti. Üzgünüm" diye konuştu. Kaza nedeniyle aksayan metro seferleri, nöbetçi savcının incelemesi ve Gezgin'in cenazesinin, İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmasının ardından normale döndü.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Bu arada kaza yerinde toplanan vatandaşlar, demiryolu hattı boyunca devam eden duvar ve korkuluğun istasyona yakın bir bölgede bir yerde açık bırakıldığını çocukların veya tehlikenin farkında olmayan kişilerin buradan rahatlıkla rayların üzerine çıkabildiğini söyleyip biran önce kapatılması gerektiğini dile getirdi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. 

ÇOCUKLAR ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMA KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Mardin'in Midyat İlçesi'nde 14 yaşındaki E.A., tartıştığı 16 yaşındaki Fuat Bulut'u bıçaklayarak öldürdü.

Midyat'ın Akçakaya Mahallesi Ulus Caddesi'nde babasına ait bakkalda çalışan Fuat Bulut, iddiaya göre alışverişe gelen E.A ile alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın ardından dükkandan ayrılan E.A., bir süre sonra yeniden bakkala geldi.

E.A., yanında getirdiği bıçakla Fuat Bulut'u bıçakladı. Ağır yaralanan Bulut, çevredekiler tarafından Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Bulut, Mardin'e sevkedilirken yolda yaşamını yitirdi.