BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Mahsun'dan Burcu Esmersoy'a veto!

Mahsun Kırmızıgül, yine toplumsal bir yarayı ele almak üzere... Kırmızıgül, yeni filminde Burcu Esmersoy'u da düşünüyor ancak...

Abone ol

Çektiği üç sosyal mesajlı filmi de izlenme rekorları kıran Mahsun Kırmızıgül, yine toplumsal bir yarayı ele almaya hazırlanıyor.

Kırmızıgül bu kez 'Hayat Devam Ediyor' ismini verdiği dizide, Doğu'da devam ettirilen 'küçük gelin' töresine dikkat çekecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Arif Erkin ve Menderes Samancılar da yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alması planlanan Burcu Esmersoy'un Kırmızıgül'den haftalık 10 bin lira istediği iddia edildi. Kırmızıgül'ün ise oyunculuk deneyimi olmayan Esmersoy'un ilk dizisi için çok ücret istediği bu yüzden kendisine rol vermediği öğrenildi. Mahsun Kırmızgül'ün bu tutumunun fiyat düşürme politikası olduğu da düşünülüyor.

Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizinin küçük gelinini Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan Meltem Miraloğlu oynayacak. Miraloğlu dizide 66 yaşındaki usta oyuncu Rana Cabbar'ın canlandıracağı karakterle evlendirilecek. Dizinin Doğu Beyazıt, Mardin ve Kapadokya gibi bölgelerde çekilecek olan ilk 4 bölümünün yönetmen koltuğunda Kırmızıgül oturacak.