BIST 9.998
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.402,21
HABER /  SPOR

Mahmut Özgener umarım tecrübe kazanmıştır

Adnan Polat, Federasyon Başkanı Özgener’e yine gönderme yaptı ''Bu genç arkadaşımız umarım tecrübe kazanmıştır''

Abone ol

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Federasyon Başkanı Özgener’e yine gönderme yaptı, “Bu genç arkadaşımız umarım tecrübe kazanmıştır” dedi.

Polat, “Geçen sezon, en başarısız ve en talihsiz seneydi” diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 20 senedir futbolun içinde olduğunu belirterek, “Üzüldüğüm günler de oldu. Ancak geride bıraktığımız sezon en başarısız ve en talihsiz seneydi” itirafını yaparak, nedenlerini sıraladı.

Galatasaray Lisesi’nde gerçekleşen aylık divan toplantısında konuşan Başkan Polat, başarısızlığın sebebi olarak iç ve dış faktörleri saydı.

Futbol Federasyonu’na da uyarıda bulunan Polat, “Beşiktaş maçı öncesi sağbekte oynayacak oyuncumuz Federasyon tarafından Milli Takım’a çağırılıyor. Böyle bir uygulama olabilir mi? Federasyonun başında genç bir arkadaşımız var. Umarım tecrübe kazanmıştır. Biz kavgadan yana değiliz. Bizi dinlemek zorundalar” dedi.

Teknik direktör konusunda da açıklamalar yapan Polat, tecrübe kazanması durumunda ilerde Bülent Korkmaz’a kapılarının açık olduğunu söyledi. Rijkaard ile 1 ay önce anlaştıklarını kaydeden Polat, “Görüştüğüm 4 teknik adam oldu. Hiçbirine randevu talebim olmadı. Kimse tarafından da reddedilmedim” dedi.

Polat, yönetimin başarısının sadece topun çizgiyi geçip geçmemesine bağlı olmasını da eleştirerek, şöyle devam etti: “ Ortaya konulan tablo moral bozucu. Kulübün 205 milyon dolarlık borç-alacak farkı, doğru ifade edilen bir rakam. Bizim için önemli olan, stadın bitirilmesi. Talihsiz ve başarısız bir sezon geçirmemize, 148 locadan 99’nun satışını yapmışız. Başbakan’ın stadın bitirilmesi için bire bir talimat verdiğini Spor Bakanı’ndan duydum. Bir devlet 100 milyon dolarlık stadı bitiremiyorsa o zaman vay halimize.”