BIST 10.085
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.411,00
HABER /  SPOR

Fener ve Beşiktaş Nihat için kapışıyor

Beşiktaş ile Fenerbahçe Mehmet Topuz transferinin ardından bu kez de Nihat için kapıştı...

Abone ol

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kıyasıya rekabete giren Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin yolu bu kez Nihat Kahveci için kesişeceğe benziyor.

Önce Kayserispor’un yıldızı Mehmet Topuz için kapışan, ardından F.Bahçe ile olan sözleşmesi sona eren Volkan Demirel konusunda karşı karşıya gelen devlerin yeni hedefi Villarreal’in satış listesine koyacağı iddia edilen Nihat Kahveci.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın daha önce girişimde bulunup transfer edemediği Nihat Kahveci, sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörü Christoph Daum’un da kadrosunda görmek istediği bir futbolcu. İspanya’da maçını izlediği milli futbolcuyla F.Bahçe için görüşen ancak net bir yanıt alamayan Alman hocanın beklediği fırsat dün gerçekleşti. İspanyol basını, sözleşmesi 30 Haziran 2010’da sona ermesine rağmen sürekli sakatlandığı ve uzun süre takımdan ayrı kaldığı için Villarreal Kulübü’nün Nihat’ı satış listesine koymaya hazırlandığını yazdı.

Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe’nin bir kez daha devreye girmesi beklenirken, Beşiktaş da harekete geçti. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Kuşadası’nda tatil yapan eski futbolcularına, "Kapımız sana açık" diyerek çağrıda bulundu. Milli futbolcu, "Ailem İspanya’ya alıştı. Çocuğumun geleceği için İspanya’da birkaç yıl daha kalmak istiyorum. Eğer sıkılırsam geleceğim tek takım Beşiktaş olacaktır" karşılığını verdi.

Öte yandan İspanya 1.Ligi’nden düşen Real Betis’in gözden çıkardığı Mehmet Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, "Kimseyle sorunum yok. F.Bahçe ile de masaya otururum G.Saray ile de" dedi.